nala -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (10.6.2010 7:57:53)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Hvala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ni ja ne mogu sa tim da se pomirim...a to je dobro, jer ako se pomirimo sa tim, onda nikad nećemo ni imati takavstruk...dokle god nismo zadovoljne svojim izgledom, postoji nada[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bejbe, sorry, nisam stigla sinoc da komentarisem, vodila sam dete na spavanje, pa sam naravno i ja zaspala. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sto se strukica tice, kad sam se upoznala sa mm i pocela s njim da se zabavljam imala sam 49kg a visoka sam 177cm, mozes misliti kako sam izgledala. E, a onda sam malo po malo i za 4,5 god. dosla do 62kg. Sa toliko sam ostala u drugom stanju u prvoj trudnoci, u trudnoci dodala 20kg (to je 62+20=82kg), sa porodjajem padnem na 77kg, a onda tek pocinje moja nocna mora. Odmah po porodjaju nisam mogla nista da obucem [sm=smiley19.gif], a na stranu to sto sebe jos uvek nisam mogla da zamislim u br.42. To mi je nekako bio br. kao za mame (ali nase mame i bake). [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A posto sam dojila moju devojcicu 1,5 godinu ugojila sam se toliko da kad sam stigla do 89kg vise se nisam merila (sigurno sam posle nekog vremena bila oko 100-tke, a to znam jer sam dogurala do konf. br.46, ej, bre). I naravno kad god krenem da nesto kupim, samo me odmere i kazu "nema broja za vas, ali imamo nesto sto bi vama odgovaralo", a meni para na usi [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]. Moram da menjam stil, ne, ne, ne... ne dolazi u obzir. Ali kad nisam mogla da se pomirim sa tim da vise ne mogu da nosim "fancy" stvarcice mm me odvede kod njegove drugarice koja ima butik kod nas (a inace je i ona punacka). A tamo, probrana "fancy" garderobica za debele [sm=smiley31.gif], raj za debeljuce. Ja srecna ko kuce u liftu. Kupim svasta nesto i imam sta da nosim. U BG sam kupovala u "moni", jer oni uvek imaju velike brojeve lepih stvarcica. Kad sam prestala da dojim dete pocela sam da mrsavim (jer nisam klopala posle svakog podoja, pa nisam vise dojila, jel te), opet problem, opet nemam sta da obucem, jer se nisam vratila na staru kilazu. Pa opet Jovo na novo. Kupovala sam sve novo. Kad sam dosla do 75kg, a onda i do 72kg, sebi sam izgledala bas lepo. Ali ne lezi vraze, prosle godine sam negde na pocetku ostala u drugom stanju i opet pocela da se gojim, a dodje i spontani u 10. nedelji [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] i moje razocarenje. Od tada sam se ponovo borila sa kilazom koja se kretala od 79kg-82kg. Sada sam ostala u drugom stanju sa 80kg i do sada dodala 3kg, valjda necu preterati u gojenju ovog puta.[sm=zmeden.gif] A da ljudi ne mogu da me prepoznaju, pa i ne mogu (mislim na one koji me nisu videli 10 godina). Ali bicu ja opet ona stara kad se detence rodi i malko priporaste, jer planiram da i ovo dete dojim. [sm=smiley1.gif] Pa eto ti sad ti vidi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|