Merthanovamama -> RE: Sluzni čep (15.11.2017 0:48:25)
|
Vozdrica cure, evo i ja da se pridruzim ovoj temi. .Neko sm ko je citao i cita sta god se moze naci od pocetka trudnoce pa do porodjaja... Boze da sam medicinu studirala ne bih ovoliko citala. Naime u prvoj trudnoci prije godinu i po, vodenjak pukao, 28h nakon toga se porodila prirodno iz 3 naapona... Ova druga trudnoca skroz drugacija, od simptoma do samog toka i evo do termina. Termin navodno po dr bio juce. Ali od prekuce imam iscjedak kao blago blago roskaste boje... Medjutim maloprije nakon odlaska u wc na papiru dosta te ljigave roskaste tvorevine protjano krvavim koncicima... Predpostavka da je to taj cep... jer do sada jedini sekret koji sam imala kro cijelu trudnocu je bio bjelkast ili proziran... Bolove varalice imam vec sedmicama, a juce na ctg pokazuje totalno zatishe, mislim u sebi pa normalno kad lezim nema nista, ali hajde se digni i kreni u trku za starijim vrtirepom... Mira nema... Bice da cu ja uskoro svoj novu smotuljak srece drzati u rukama... Uhhhh ja roman srocih...
|
|
|
|