Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 20.4.2019 15:49:41
|
|
|
|
Dzulijus
|
Hoce da sedne ali odvezuje pojas...
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 21.4.2019 7:52:32
|
|
|
|
dragana25
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Veliki problem kada se dugo putuje. Mi smo stajali i pravili pauze, nisam za to da se dete drzi u krilu u toku voznje da bi bilo mirno.. Zato nigde ne idemo i ne putujemo. Nikako, ali bas nikako nece u sediste. To je pakao. Cak i najkraci put, do grada na kontrolu kada ga vodimo i to je to. Mucenje
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 1.5.2019 9:56:07
|
|
|
|
kamičak
|
Nezgodna situacija, ali ne moze se ni malo dete forsirati stalno. Kratke relacije samo dok se ne navikne
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 1.5.2019 10:30:25
|
|
|
|
bubulence
|
Kod nas se od prvog dana podrazumeva da mora autosediste, nikada ih nismo vadili. I sada kada starija ima skoro 8 god i idemo negde taxijem nju je strah jer nema svoj buster. Obe su naucile da su tako najsigurnije.
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 1.5.2019 10:33:16
|
|
|
|
kamičak
|
Tako bi trebalo, svaka cas_t. Ja sam poludela od decije histerije i nisam istrajala
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 1.5.2019 11:40:29
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubulence, videces kad stigne decak. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Moj nije hteo u pocetku nikako, ali posle se navikao. Mi cesto putujemo, tako da mora. IZVORNA PORUKA: bubulence Kod nas se od prvog dana podrazumeva da mora autosediste, nikada ih nismo vadili. I sada kada starija ima skoro 8 god i idemo negde taxijem nju je strah jer nema svoj buster. Obe su naucile da su tako najsigurnije.
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 1.5.2019 11:42:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ne znam koliko neko zeli taj vid zabave, ali moze tablet da se namonitira i dete gleda crtace ili pesmice. Mi smo to pred more namestili, mada nije mu dugo bilo zanimljivo ( svega par meseci). Sad puni tri godine i tablet mu nije vise interesantan u autu. Gleda kroz prozor i prica sa nama.
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 1.5.2019 11:44:54
|
|
|
|
bubulence
|
Videćemo 😁, mozda nece hteti ali ce morati... I mi mnoogoo, bas mnogo vremena provodimo u autu, tako da necu da razmisljam.. Na more smo isli kada je mladja imala manje od 6meseci, nismo je oset_ili uz put. Starija je imala 2 meseca kada smo isli na Zlatibor, 3 meseca kada smo isli u Budimpestu... Nikada nije dolazilo u obzir da ih vadimo iz sedista u toku voznje. Stanemo, izadjemo, presvucem ih, podojim i nastavljamo...
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 1.5.2019 11:47:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Slicna prica, osim sto sam ga ja dojila tokom putovanja. Tako se uspava, vratim ga u sediste i cao. Nije bezbedno, znam. Jednom nas saobracajac zaustavio tokom dojenja, bacio pogled na moju siku i rekao da produzimo. 🤣
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 3.5.2019 20:01:57
|
|
|
|
Duškić
|
Pa to je bas opasno i ne trebas to radite. Stanete pored puta i dojite, pa u sediste. Moji plakali ali se navikli.
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 3.5.2019 22:05:09
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moje prvo dete je sisalo po 45min, a razmak je bio manji od dva sata. Prosto je takvo dete da je sisao malu kolicinu, lagano, tacnije nikad kraja. Tako da pauze tokom voznje nismo pravili u te svrhe.
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 11.7.2019 8:44:05
|
|
|
|
flamingos
|
Nismo imali tih problema,naš problem je mučnina tokom vožnje,i tabletu popije i ne vredi.Valjda će savladati i to kad bude starija
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 11.7.2019 8:46:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Hoce u auto sedalicu ali je jako nemiran, starije dete nikad problem nije pravilo a mali ni 5 minuta miran, okrece se vrpolji non stop
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 11.7.2019 9:35:36
|
|
|
|
doramar11
|
U tom slucaju ne putovati daleko, ako dete ne moze da izdrzi ni uz ceste pauze.
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 11.7.2019 9:47:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 U tom slucaju ne putovati daleko, ako dete ne moze da izdrzi ni uz ceste pauze. Nigde i ne putujemo,jedva izdrži dvadeset_ak km do sela,i to pa se ispovraća ili joj bude loše
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 11.7.2019 10:35:55
|
|
|
|
doramar11
|
Nije rec o velikoj deci koja sede samostalno van autosedista.
|
|
|
|
RE: Neće u auto sedalicu! 11.7.2019 10:37:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Neme veze, cak kad su duze odspava, ali po gradu uzas!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime???Mamy2013Koje vam je ime lepse???Dusan (
69%)
Srdjan (
31%)
Ukupan broj glasova: 175Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!