RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

rozi -> RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima (12.5.2010 22:20:39)

Nije sala, moja drugarica ih jako hvali...stalno je imala nekih problema tamo dole a sad kaze da je ko'breskvica:)Jedino sto su skupi ali opet za zdravlje je to[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima (13.5.2010 1:06:01)

Moja drugarica je pocela da ih koristi, jer je imala problema sa gljivicama i od tada vise nema nikakvih problema. Postoje dnevni, nocni i oni sto ja kazem Classic. Nisam sigurna za cene, ali mogu da proverim. Prodaju se po multi-level principu i znam da mi je rekla da dok ga ne promeni nema sanse da se nista oseca onaj neprijatan miris kad ide u toalet, verovatno kapirate o cemu pricam.

A sto se lekovitog dejstva tice,  pogledajte filmic, pa ko veruje. Toliko od mene, nadam se da sam pomogla. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bećaruša -> RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima (28.5.2010 23:03:51)

Ovde imate lepu prezentaciju i video klipove o tim ulošcima

Potražite na google "winalitens"
<guppy obrisala direktni link: REKLAMA, protiv pravila foruma>

Korsitim ih tri meseca i stvarno ne mogu da se porede sa klasicnim uloscima. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

bećaruša -> RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima (29.5.2010 10:12:33)

Winalite uloske ne prodaje ni jedna firma niti se od u nekoj prodavnici mogu kupiti. Prodaju ih pojedinci ukljuceni u MLM, odnosno prodaju ih uglavnom one zene koje ih i koriste, tako da svaka moze i da ih i koristi i da ih prodaje. Koncepcija prodaje winalite ulozaka je bazirana na tome da se nesto sto je korisno za zdravlje preporuci rodjakama, prijateljicama, poznanicama, ljudima u okolini, jer reklama na TV-u, casopisima, bilbordaima i sl. za winalite nema niti ce ih biti. Zato me malo cudi sto ste obrisali link, jer informacija je korisna i nije reklama firmu, za razliku od toga kada neko na forumu pomene neke od ulozaka cije reklame se stalno pojavljuju u medijima.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]