Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:59:25
|
|
|
|
Ana RR
|
ja mislim da bi me covjek upuco u desno koljeno kad bi mu rekla da malo zaljepi ulozak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:59:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja mislim da bi me covjek upuco u desno koljeno kad bi mu rekla da malo zaljepi ulozak
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:59:41
|
|
|
|
Sneža
|
Ma hajmo isprobati,sta ima veze sto se operisala,preventiva je pola zdravlja Joj ne mogu da prestanem da se smejem Zamisljam mm-a sa OGROMNIM uloskom u gacama Jednom kad je dobio hemoroid,mazao je mast neku pa sam mu dala da stavi dnevni ulozak za tanga gacice,celo jutro me zvao:jel smem ja sad ovo GO... da skinem???
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:00:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:00:59
|
|
|
|
Sneža
|
upisacu se !!! Bar da mi je jedan ulozak taj kako se zove nhfjfdjfdjfdjfdj
< Poruku je uredio Sneža -- 4.6.2009 15:02:03 >
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:01:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da me i majstori čuju koliko se cerekam
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:03:34
|
|
|
|
Anoniman
|
hajmo ba zene uozbiljite se ... ipak je ovo ozbiljan forum i ozbiljna tema
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:03:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Taman hoću da napišem kako svaku temu izokrenemo
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Jednom kad je dobio hemoroid,mazao je mast neku MORAM DA NAPIŠEM! A mast se inače zove FAKTU! Meni je taj naziv totalno neumesan! Naime, ja imam malo problem sa mešanjem jezika: FAK TU (Fak (fuck) - na engleskom, TU - na srpskom...) I onda kremu sa takvim nazivom namažeš na čm*r...
< Poruku je uredio Tasha RR -- 4.6.2009 15:09:18 >
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:07:13
|
|
|
|
Ana RR
|
sram te bilo!!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:07:58
|
|
|
|
Sneža
|
joj Tasho bleso!!
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:08:43
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Sneža Jednom kad je dobio hemoroid,mazao je mast neku MORAM DA NAPIŠEM! A mast se inače zove FAKTU! Meni je taj naziv totalno neumesan! Naime, ja imam malo problem sa mešanjem jezika: FAK TU (Fak (fuck) - na engleskom, TU - na srpskom...) I onda kremu sa takvim nazivom namažeš na čm*r... I das mu tangica uloscic
< Poruku je uredio Tasha RR -- 4.6.2009 15:10:10 >
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:10:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Jadni naši muževi sa nama...
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:12:40
|
|
|
|
Sneža
|
Da zna sta sam vam napisala,lepo bi mi zapalio i ono malo garderobe sto imam Zato o ovome nikom ni reci!!!
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:13:32
|
|
|
|
Anoniman
|
jao Snežo
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:14:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajmo se sada pribrati, khm khm... Dakle, nadamo se da će se javiti neko ko će izneti svoja iskustva sa LOVE MOON ulošcima.
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:14:54
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 15:15:26
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Ma hajmo isprobati,sta ima veze sto se operisala,preventiva je pola zdravlja Joj ne mogu da prestanem da se smejem Zamisljam mm-a sa OGROMNIM uloskom u gacama Jednom kad je dobio hemoroid,mazao je mast neku pa sam mu dala da stavi dnevni ulozak za tanga gacice,celo jutro me zvao:jel smem ja sad ovo GO... da skinem???
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 23.9.2009 15:45:55
|
|
|
|
Honi
|
Ima na ovoj stranici nešto više o ulošcima
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 23.9.2009 15:51:02
|
|
|
|
Anoniman
|
samo izgleda nema cijene niti na jednoj stranici
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 23.9.2009 15:54:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodošla Honi! A ti radiš sa tim ulošcima?
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 23.9.2009 15:56:09
|
|
|
|
Anoniman
|
ej Tasho sad sam iščitala i ovu temu čitavu ...i umrla od smijeha Snežinim komentarima
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 23.9.2009 18:06:50
|
|
|
|
Lilly*
|
Zar smo se opet vratili na ovu temu
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 23.9.2009 19:50:22
|
|
|
|
simke
|
Ulosci se prodaju preko multi level-a...ono uclanis se,pa kao saradnik kupujes ,mislim da je 8 komada oko3 eura i navodno nosis 24h jedan ulozak(ne moze da procuri,a anioni sprecavaju bakterije) Nisam probala,a iskreno nemam ni nameru
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 14.4.2010 13:25:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ajmo se sada pribrati, khm khm... Dakle, nadamo se da će se javiti neko ko će izneti svoja iskustva sa LOVE MOON ulošcima. da malo dignem ovu temu ... ŠTA SVE LIJEČE ČUDOTVORNI ULOŠCI
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?