flamingos -> RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu (21.7.2020 22:28:56)
|
Mirko naš juri mama Jo, joj kakva je trka to. Physio post za postom piše kako bi joj nagrade bile bliže Flamingos ih u stopu prati da nagrada i kod nje svrati. Maraj za sve nas pita i sve što napišemo ona pročita. Maslačak nam od tv.bolji, ma ona je svima nama baš po volji. Fil je jedno divno biče, kad god može ona u bar navrati na piće. Duškić je moja divna drugaRRka, ona je nežna i brižna majka. Pari je kao nežna vila,zauvek mi srećna bila. Branki je divno biće,ne brini,dobro sve biće. Ivanka je carica prava, sa njom je uvek zabava strava. Ana,Voci,Von,Sanjica,Mati-sve pohvale i vama, uz vas nikada nisam sama. Jess,mislila si da tebe neću da se set__im- teško je tebi odoleti. Vezbaj,vezbaj,to je izbor pravi, Pari će društvo da ti pravi. Dunja sa mravima borbu vodii taj problem mora da prebrodi. Jabudic sa svojim stomačićem forum krasi- znaj draga-prelepa si. Les,suvišno je išta reći, jer ćutanje nekada govori više od reči. Nasoj divnoj redakciji pozdrave šaljem i želim puno sreće u radu daljem. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam- naša ringeraja je bez mana. Pozdrav svima koliko vas ima.♥️
|
|
|
|