Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 27.5.2010 18:17:49
|
|
|
|
lanajelena
|
nivea pure&soft trenutno nam se najvise svidjaju
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 28.5.2010 0:40:34
|
|
|
|
Mishica 77
|
Mi od početka koristimo Nivea Toddies za guzu. Jesu manje od drugih i manje ih ima u pakovanju ali su vlažnije i super obrišu. A lepa je i kutijica. U tašni nosimo Nivea Soft & Cream, za rukice i lice. Strašno mi se sviđa miris. Meni su Pampers maramice nekako suvkaste i nešto mi se ne sviđa miris.
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 28.5.2010 7:55:09
|
|
|
|
Anoniman
|
meni pampers maramice smrde uzasno ali ih koristim jer sam od firme dobila na poklon nekih 100 pakovanja..(u bukvalnom smislu- puna komoda maramica) ok brisu ali mi smrdeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 28.5.2010 8:08:17
|
|
|
|
mejra81
|
Vlazne maramice koristim samo kad nismo kuci a ukakila se,sto je retko... Uvek je perem sa vodom....
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 28.5.2010 9:23:08
|
|
|
|
LillyT
|
Vlazne maramice koristim samo za guzu, nikako za lice i ruke, nesto mi se lice ne brise njima (dok je ovako mala). Nivea Toddies su mi dobre, jeste da su nekako manje, ali najlepse mirisu. Ok su mi i pampers, ali one plave, one bele mi smrde. Mi smo jos uvek u fazi isprobavanja raznoraznih maramica. Sledece na redu su Johnson's, pa posle DM-ove...
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 28.5.2010 9:28:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Ženi mog druga su savetovali da izbegava Johnson, ona je jednom dete okupala sa nekim njihovim sapunom i mala se cela osula..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 28.5.2010 9:32:26
|
|
|
|
LillyT
|
Ana, ne znam, meni je poznanica rekla da su njoj bile ok, ma ko ce ga znati.... Vec smo ih kupili, pa ako bude neka losa reakcija, obnarodovacu ovde..... Lara za sada ima stvarno lepu kozu, nije skolona iritaciji i nije suva, ali to moze da se promeni. Hvala za info
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 28.5.2010 9:36:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Pazi, to je bilo pre skoro 4 godine.. oni su prvo od doma zdravlja dobili neki paket Johnsonovih proizvoda.. to je valjda bio neki poklon porodiljama sa te opštine. Međutim, sve te žene su počele da se vraćaju u DZ sa bebama koje su dobile alergiju posle korišćenja tih istih proizvoda. Tada su povukli sve te pakete, i počeli da savetuju mame da ne koriste Johnson.. E sad, šta je to bilo, zašto se dešavalo, nemam pojma..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 10.6.2010 14:21:11
|
|
|
|
buhla
|
ja koristim pampers sensitive... i koristimo kad menjam pelene, a ako se ukakio idemo i pod tus. vidim da ovde retko ko koristi za lice i ruke.. ja sam vidjala zene koje to rade, cak i moja drugarica i pita me a sto da ne, sta im fali!
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 10.6.2010 20:51:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja jesam koristila za usta i ruke, kada smo počeli da jedemo čvrstu hranu. I dan danas ih koristim u istu svrhu ako nismo kod kuće. Kod kuće se umivamo i peremo ruke, a vl. maramice služe za guzicu. Luka je čak voleo da ih stavi u usta i sisa... Koliko god da sam se trudila da mu ne dam, dešavalo se.
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 10.6.2010 21:33:26
|
|
|
|
Anitaaa
|
I MAteja kad god mu posle klopice brišem usta vl.maramicom odmah isturi jezik i liže...uf što mi je to gadno
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 10.6.2010 21:37:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa I MAteja kad god mu posle klopice brišem usta vl.maramicom odmah isturi jezik i liže... Isto. Posebno voli kad ga brišem Toddies maramicama. Doduše, i ja bih ih lizala kako lepo mirišu
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 10.6.2010 21:39:25
|
|
|
|
Anitaaa
|
Mateja ne bira marku
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 11.6.2010 12:23:30
|
|
|
|
mejvis
|
Ja koristim Jonson već 3. pakovanje! I baš su mi dobre, velike, lepo mirišu, nema nikakve reakcije na koži... Te Niveine nisam probala ali sada hoću kada ih tako hvalite!
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 22.6.2010 12:37:48
|
|
|
|
bedada
|
Ja i Savo koristimo Chicco maramice. Odgovaraju i njemu i meni. Kod kuce koristimo veliko pakovanje, a za setnju malo - za poneti. Btw, kuma mi je preporucila Mendix maramice. Mislim da i oni imaju nekoliko velicina pakovanja, nisam sigurna.
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 9:16:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Nedavno smo probali lumpi vlazne maramice i mnogo mi se dopadaju jer nisu h ladne kao pampers,a dovoljno su mekane da lepo moze da se obrise, bas sam zadovoljna!
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 13:49:05
|
|
|
|
New Mom
|
Počeli sa Pampers Sensitive, probali svašta, vratili se na njih. Eventualno Nivea Soft&Care (ovo je manje pakovanje, pa njih nosim u torbi za van). Jedino su mi te dovoljno vlažne (i nije imala nikakvu reakciju).
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 20:54:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Od pocetka Pampers sensitive, extra su vlazne i nijednom se nije osuo, cak i pakovanje voli da prisloni ustima!
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 20:56:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
meni pampers maramice uzasno, uzasno smrde mi koristimo becutan, odlicne su!
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 21:43:42
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi od pocetka koristimo Nivea Toddies i ne bi ih menjala ni za sta na svetu...Jedino nigde ne mogu da nadjem da ih kupim u kutiji....Ako neko zna gde ima neka napise...
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 21:45:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Od pocetka Nivea Baby sensitive (no perfume), i veoma sam zadovoljna
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 21:47:39
|
|
|
|
minna
|
Mi smo koristili pampers, one su mi smrdele, pa smo presli na bekutan, one su mi ok, ali nivea Toddies mi lepse mirisu i bas nam odgovaraju... Nensi, ja sam ih pre neki dan kupila u apoteci prekoputa dz savski venac u Resavskoj, jel ti to daleko?
|
|
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 26.1.2011 21:49:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Pa jeste,mi smo na Ceraku,a po ovom vremenu ne mrdam nigde...Potrazicu ovde po apotekama...
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 29.1.2011 1:17:18
|
|
|
|
madre
|
mi od rodjenja koristimo vlažne maramice... kombinujemo nivea toddies i becutan, malo jedne, malo druge...
|
|
RE: Korišćenje vlažnih maramica 29.1.2011 7:26:33
|
|
|
|
maja19
|
Mi smo koristili Pampers, ali ne ovaj odavde, nego mi je jetrva slala iz Austrije sa Aloa verom, sad kad je veci i Hippove i Penaten...ali sve odozgo i potpuno je razlicit kvalitet...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?