NadaR -> RE: POVISEN HOLESTEROL I TRIGLICERIDI U TRUDNOCI (23.5.2012 21:23:48)
|
IZVORNA PORUKA: sladja77 Pre par dana vadili su mi krv i holesterol mi je bio oko 8 a trigliceridi oko 3. medjutim dan pre toga sam jela neke iznutrice i mislila sam da je od toga. medjutim, juce sam kontrolisala ponovo, i iako sam dan pre toga jela corbu i salatu, holesterol mi je bio 8, 5 a trigliceridi 4, 5. inace slatkise skoro da i ne jedem, a usla sam u 22 nedelju. Jel imao neko slicnih problema?[sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: ana77 Meni niko nije u trudnoci merio holesterol ni trigliceride - ni u ovoj ni u prosloj tako da kapiram da to mozda u trudnoci ne mora nista ni da znaci :)! Kad sam posle trudnoce vadila krv sa svim tim parametrima sve je bilo OK ali u trudnoci ne znam kako je bilo posto mi dr nikad to nije stavila na spisak analiza :D!. IZVORNA PORUKA: vukosava Sladju u "drugom stanju" posto sve u telu ima drugaciju biohemiju, imaces naravno oboje poviseno. Ovde u SAD se to ni ne gleda u vreme trudnoce i za vreme dojenja jer znaju da je svima poviseno. IZVORNA PORUKA: Sanchy Isti su nam rezultati i meni je holesterol oko 8 a trigliceridi preko tri,dr.mi je objasnio da je to normalno i da se tome u trudnoci ne pridaje paznja.. IZVORNA PORUKA: Valerie ne gledaju se holesterol i triglicieridi, kao ni sedimentacija u trudnoci. i ja sam greskom uradila sve, pa su mi ti parametri bili uzasno veliki, ali to je kod [sm=nosecka.gif] normalno. cak i malo poviseni leukociti su ok. IZVORNA PORUKA: sladja77 Hvala svima, Sanchy jel su ti rekli da nesto izbacis iz ishrane? IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Valerie ne gledaju se holesterol i triglicieridi, kao ni sedimentacija u trudnoci. i ja sam greskom uradila sve, pa su mi ti parametri bili uzasno veliki, ali to je kod [sm=nosecka.gif] normalno. cak i malo poviseni leukociti su ok. Sve tacno.[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Sanchy Slatkise[sm=smiley36.gif],nista drugo,sve ostalo treba i bebcu a slatkisi su stvarno bespotrebni,nemoj da se opterecujes videces cim se porodimo doci ce to na svoje mesto[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|