Zoka81 -> RE: Grlić materice u trudnoći (10.1.2012 13:50:20)
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 maro ne brini,moj je od 8 meseca bio 1cm,razmeksan,uloziv,s prsta otvorena,plodovi ovojci opipljivi...zato sam ja lezala,al ne bas strogo mirovanje...evo sad sam u 36nedelji i dalje smo na istom al leskarim po malo...molim te nemoj samo da dizes popu i da ga pprenosis nocu u spavacu sobu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ja sam u prosloj trudnoci sa grlicem od 2,8 cm u 28 nedelji trudnoce morala da ostanem 2 nedelje u bolnici. Dobijala sam svaki dan infuziju nekopg magnezijuma pojma nemam i inekciju da bebi brze sazru pluva ako se desi da se porodim ranije a sada mi je grlic u 33 nedelji 4,2 cm a prosle nedelje je bio 3,2cm alio ja stvarno ne mirujem, nosam mog malisu unvek, sve radim po kuci ma non stop sam na nogama i u pokretu. Pojma nema od cega to zavisi. Prvu trudnocu sam morala samo da lezim od 28 nedelje pa sam se plasila da ce takop biti i sada ali hvala bogu nije madfa sada imam vise bolo´va i sve m i nesto fali sto kopd prve trudnoce nista nisam imala.
|
|
|
|