jovicaa -> RE: Grlić materice u trudnoći (5.9.2010 0:55:11)
|
ja sam u 25. nedelji trudnoce. kada sam bila pre par dana na redovnoj kontroli, doktorka mi je posle pregleda "rucnog" rekla da se grlic skratio. prepisala mi je patrusisten i verapamil od lekova i rekla mi je strogo mirovanje. istog dana sam otisla na pregled kod privatnog lekara i on mi je samo rucno pregledao, (niko mi ne meri grlic ultrazvucnom sondom(lekari demoni)) i uradio je obican ultrazvuk i rekao da je po njemu sve u redu, da je grlic potpuno zatvoren, a za duzinu da je svakoj zeni kao drugaciji, ali da je po njemu to normalan nalaz grlica. rekao mi je da ne pijem partusisten osim ako ne dobijem jace bolove, imam bolove u predelu pubicne kosti, nekad jace nekad slabije, uglavnom me kao presece kad se okrecem i li ustajem iz kreveta i tako nesto. i ja nemam blage veze sta da radim sad????? jedan lekar kaze ovako, drugi skroz drugo???? ovaj privatno mi je rekao da cak mogu i sex da imam( ali pazljiv naravno [sm=smiley1.gif])... izludeli su me.. pomo'zte ne znam sta cu jadna... pocela sam da pijem partusisten, ipak.... otkud znam i mirujem prilicno, ali ne pijem verapamil, samo mi jos to fali. malo se tresem i imam aritmiju ali podnosljivo je.
|
|
|
|