Verus -> RE: Roditeljski dodatak (21.1.2010 19:46:01)
|
Otkucala sam ti dug post i internet mi crkne! Nego, slazem se sa tobom...kao neko ko oseti gadan sistem na svojim plecima, mogu ti reci da bi bilo najbolje: mesec dana pred porod, plus 6 meseci sa bebom, kao u vreme nasih roditelja....a da uzgred, drzava bar da dobre uslove za kupovinu stana, jer te pare pomognu, ali treba posle hraniti i oblaciti decu, placati kiriju.....a ovde? Em ne dobijes nista em jedes g** sto se tice trudnickog i porodjajnog....IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Verus RR Dora saznaj sve sto pre pa da mozes da predas sve na vreme.....bas zbog velikog morotaliteta, znam da dosta nude podrske za 3 dete, jer malo ko ima dvoje a kamoli troje.... Ma draga, ne trebaju meni pare već stan, nije više ko pre da država pomogne, makar olakša kupovinu stana porodicama s decom...kad bi nam dali neki beskamatni kredit, povoljniju cenu kvadrata...nešto tako... Mislim, nisam neskromna, više mi znače te pare kad se podele na dve godine jer svakog meseca ponešto iskrsne...ali volela bih da mi pomognu da se zaposlim, a ne i ako radim da sam na porodiljskom 2 godine[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zamisli da si poslodavac i da ti radnica s dvoje dece kaže kako je 3. put trudna... to su još 2 god... Ne znam, to je s jedne strane dobro s druge nije...Mislim da država ne radi sve to na pravi način, mada eto, ni ovo nije loše...ali ja bih drugačije.
|
|
|
|