Yula -> RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan (9.10.2012 22:40:58)
|
IZVORNA PORUKA: Mamy2013 Zdravo svima, moja doktorica mi je propisala ovaj Utrogestan prije nekih 15-tak dana. Ali ja ga jos nisam kupila!!! Iskreno da vam kazem da se jakooooooo plasim koriscenja ovakvih vrsta tableta, u trudnoci posebno. Rekla mi je da mi je grlic uloziv, mada ne znam sta joj to znaci. [sm=zmeden.gif] Jedna moja prijateljica je pila Utrogestan sve do 9. mjeseca, i tada prestala. I na porodu se jako dugo mucila nije se mogla otvoriti, pa je poslije visecasovnih muka zavrsila na carskom. Pa se ja plasim da to nije od ovog lijeka koji, kako sam ja razumjela, steze grlic. Molim pooooooomoc. [sm=zmeden.gif] Utrogestan je vise nego koristan za trudnocu,on jaca matericu i placentu, nema sta tu da te plasi. Lepo su ti zene sve napisale, ti ga vec imas u organizmu samo ocigledno manje nego sto treba cim ti je grlic popustio ranije nego sto treba, zato treba da uzimas dodatne kolicine preko tog leka. Po ovome sto ti je dr rekla, ti bi trebala vise da mislis kako da sacuvas trudnocu nego o tome kako ces se poroditi. Kupuj ti pod hitno te tablete i ne igraj. I da, i ja sam ga koristila i porodila sam se bez problema.
|
|
|
|