Ana RR -> RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan (21.12.2010 17:18:15)
|
IZVORNA PORUKA: Macaki nadam se da ce neko moci da mi pomogne .. . od subote koristim utrogestan oralno 3x1 kapsulicu. pocela sam da sumnjam da od njega imam neka nezeljena dejstva. prvo u sobotu uvece mi se pojavi kao mali osip na ruci, koji je prosao za dan, dva. posle toga mi se pojavio na obrazu. nije to nesto posebno, onako kao sitne sitne tackice . . . imam ih i sada. druga stvar, primetila sam kako su mi jagodice na prstima na ruci nekako zuce. i procitam ono uputstvo za lek i tamo pise da moze da izazove zuticu. bas sam se zagledala cela i nemam zutilo po ostatku tela, ni po beonjacama. samo mi se cini da mi nekako koza na rukama nije vise onako ruzicasta, nego vise zuckasta. ali ne zuta, nego kao da neko ima takav ten, malo zuckast. nemam pojma sta mi je ciniti. da li je potrebno da prekinem sa uzimanjem ili je mozda ta doze prevelika za mene? koliko ste vi pile dnevno? meni je danas tek 4. dan kako da pijem. trebalo bi da pijem jos nedleju dana pa da odem na kontrolu kod moje doktorke, imam zakazano 28. ne bih da ispadam hipohondar i paranoik, da idem da gnjavim dr jer ovo stvarno nije nista posebno. samo me zanima da li je jos neko imao ovakvu reakciju?
|
|
|
|