cicko -> RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan (3.10.2009 13:22:10)
|
Pre godinu dana sam imala spontani, pa mi je ginekolog ovog puta, cim sam ostala trudna dao da pijem Utrogestan, u pocetku 3x1, a kasnije, jer sam imala braonkast iscedak i bolobe, 3x2 caps. Uz kapsule sam primala injekcije Progesteron depo na 6-7 dana. Sve to do 14. nedelje. Sve vreme dok sam uzimala progesteron imala sam bolove u predelu jajnika, grudi ogromne i uzasno bolne, a stomak mi je non stop bio naduven, toliko da sam ponekad ostajala bez vazduha. To sa stomakom mi se i sad dogadja i bez Utrogestana. Odmaraj, nemoj se naprezati, nositi tesko, mozes odlaziti u krace setnje... Kasnije ce ti lekar reci kako dalje da se ponasas. IZVORNA PORUKA: anci 81 ja sam pre nedelju dana radila test na trudnocu i bio je pozitivan[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] ,medjutim jako me je boleo stomak,pa sam odmah otisla kod lekara.tamo su mi rekli da je to jako mali period( kasnilo mi je 5 dana) da bi se ista videlo,pa da kao dodjem za dve nedelje. prepisali su mi utrogestan i ja ga pijem nekih 5-6 dana. stomak me manje boli,mada mi je nekako odjednom postao "naduvan",grudi me jako bole i puno mi se spava. meni je ovo prva trudnoca i tako se plasim da sve bude ok,pa me zanimaju i vasa iskustva. Hvala!
|
|
|
|