RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

jovicaa -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (18.8.2011 13:59:45)

da da mislim da definitivno vise muskaraca voli dugu i talasastu kosu, ja imam takvu, ali imam ispade naglog sisanja na muske frizure...

viking -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (18.8.2011 14:08:03)

Ma nemaju oni pojma šta vole! Evo, moj voli dugu, svetlu kosu. Kad me je upoznao imala sam kratku kosu farbanu u crno. Toliko o tome [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: jovicaa

da da mislim da definitivno vise muskaraca voli dugu i talasastu kosu, ja imam takvu, ali imam ispade naglog sisanja na muske frizure...

Alexis79 -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (31.10.2011 23:36:39)

Ta sam zene  i duga je i talasasta ...ma sta da vam kazem femme fatale [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

liliana -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (1.11.2011 0:25:29)

Me too!!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anck Su Nmaun -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (30.11.2013 23:18:22)

Moracu da stavim minival [sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (30.11.2013 23:29:27)

ja imam kratku i ravnu kosu (tj.feniram se na ravno, inace mi je kosa kovrdzavo-talasasta), znaci ostavice me muz, bolje onda da pocnem devojku da trazim[sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (30.11.2013 23:36:49)

Ako je to istina onda sam ja ta

adulence -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (30.11.2013 23:38:27)

meni je talasast ali nije jako duga

jovana jojo -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (30.11.2013 23:43:47)

e ja ne spadam u ovu grupu,jes da imam dugu kosu ali je skroz ravna

Žapkić -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (30.11.2013 23:51:52)

Ja sam iz te "grupe", ali nešto nisam obraćala paznju da im se to sviđa...

Olga75 -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (30.11.2013 23:56:41)

znaci ja ispadam iz igre za frajere jer ja imam musku frizuru [sm=smiley36.gif]
madaaa , na padaju svi muzjaci na te lokne , ovo iskustvo govori iz mene [sm=smiley2.gif]

Ivanka 75 -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (1.12.2013 0:00:12)

Znaci da ce mm da opet zaljubi u mene, sad jos i vise [sm=bravo.gif]
Kad smo se poznali imala sam kratku kosu sad duzu...

viktori -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (1.12.2013 0:13:20)

onda mm ima zesci problem jer sam ja menjala sve boje, duzine
upoznao me sa crnom kratkom a kao voli plavuse, mada kaze da kosu nije ni gledao gledao je nesto drugo [sm=jezicek.gif]
sad imam jako dugu i ravnu, al jos malo pada sisanje [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (1.12.2013 0:18:00)

viktori, iste smo, ja bila ultra kratke kose, crvenokosa kad smo se upoznali, pa smedja, sad skoro plavusa [sm=smiley1.gif]

viktori -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (1.12.2013 0:32:26)

hehhhe kazem ja e kadbi kosa bila x faktor sve bi bile takve [sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (1.12.2013 12:49:59)

Ja ću samo reći da imam i dugu i talasastu kosu [sm=smiley16.gif] [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (1.12.2013 13:49:06)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

znaci ja ispadam iz igre za frajere jer ja imam musku frizuru [sm=smiley36.gif]
madaaa , na padaju svi muzjaci na te lokne , ovo iskustvo govori iz mene [sm=smiley2.gif]

Olga, da te potpišem [sm=smiley4.gif][sm=smiley2.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 8:45:03)

Ja licno znam da mm voli dugu raspustenu kosu, pogotovo u krevetu, i uvek sam mu najlepsa kad mi je kosa razbarusena [sm=smiley36.gif] valjda ih podseca na nesto divlje i sexy [sm=smiley20.gif]
A lokne i ja vise volim nego ravnu kosu. Ravna mi je dosadna.

serpica -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 8:53:04)

A jojjj duga talasasta kosa imala sam je ceo zivot i dosadila mi,bila je lepa i negovana ko sa reklame ali pre 10 god,a sad je srednje duzine i ravna posle keratinskog tretmana,mm se svidja i jedno i drugo ali meni je ravna urednija i lakse za odrzavanje,a likne mozes da napravis kad zelis.

Anoniman -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 8:59:50)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ma nemaju oni pojma šta vole! Evo, moj voli dugu, svetlu kosu. Kad me je upoznao imala sam kratku kosu farbanu u crno. Toliko o tome [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

a moj voli tamnu kosu, a ja plava [sm=smiley36.gif] jedino sto sam se osisala na paz tu negde nakon sto smo se upoznali (a pre nego smo smo poceli da se zabavljamo), a to kaze da voli.[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 9:08:29)

Devojke upravu ste kad kažete da oni i ne znaju šta vole...mm na primer kaže da je oduvek voleo crnke sa dugom talasastom kosom, a skoro sve devojke i bivša žena su mu bile smeđe ili plave...jedino sam ja sadugom talasastom kosom ali crvenom[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 9:09:15)

IZVORNA PORUKA: serpica

a likne mozes da napravis kad zelis.

Eeee to mozda ti koja imas lokne, ja se mucim da ih napravimal mi se kosa brzo izvije [sm=smiley13.gif] Jedno vreme sam imala minival kad sam bila crnka, i bila mi je savrsena kosa. Sad ne smem jer sam plava, pa se mucim da mi stoje duze od par sati [sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 9:18:43)

Anck? Crna [sm=smiley3.gif]?
Moj voli dugu i dosadan je sa tim, ne da mi da se osisam! [sm=hudicek1.gif] A moja kosa slaba, nikakva, tanka, ravna, pih...Ali dobro, ne teram mak na konac, to mu je sto mu je...

Didy -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 9:26:49)

Ma, ja bih rekla da je njima od svega najmanje bitna kosa.[sm=smiley36.gif]
Mm se nikad nije izjašnjavao po pitanju kose, boje, gustine, dužine, kvaliteta...
A i ja sam bila u svim i u raznim fazama - skroz kratka, onako muška, paž, poluduga, skroz duga, smeđa, s plavim pramenovima, sa smeđim pramenovima, sa pramenovima raznih boja, kratka kosa s dugim repovima...
Kako znam da mm nije bitno? Nikad nije prokomentarisao nijednu moju promenu. Nekad ni ne primeti kad se ošišam ili ofarbam.

Anck Su Nmaun -> RE: Muškarci najviše vole žene sa dugom, talasastom kosom (2.12.2013 9:54:46)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Anck? Crna [sm=smiley3.gif]?

Daaa [sm=smiley36.gif] u srednjoj skoli sam imala duuugu crnu kosu, jako mi je lepo stajala, ako nadjem slike postavicu [sm=smiley1.gif] al ipak sam lepssa kao plavka [sm=smiley9.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>