Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 3.6.2009 11:09:46
|
|
|
|
bebać
|
jeste Lenkec moj,kod tebe je dupla sreća....bravo za duple mame a i za nas sa našim jedincima
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 3.6.2009 11:22:14
|
|
|
|
mamanp
|
Hvala Bogu sve imam... ali najsrecnija sam kad su mi deca zdrava, kad su veseli, kad se zajedno igraju i smiju, kad se zagrle njih dvoje...Srecna sam kad mm sedne i lijepo se isprica i ismije sa nama. Kad me s posla pozove na zajednicki dorucak, kad mi kaze da smo mu sve i da nas voli.
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 6.6.2009 19:36:34
|
|
|
|
bebino
|
<
< Poruku je uredio bebino -- 6.6.2009 19:37:33 >
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 6.6.2009 21:10:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad mi se dete nasmeje, kad je zdravo i veselo, kad se seti da mi donese cvetic koji je ubrao negde ne ulici(ima 3 godine)... Kad imamo finansijskih problema a mm mi kaze "...nema veze, vazno da se mi volimo!" Kad cujem od nekog lepu vest ja se rasplacem od srece, toliko mi bude drago.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 6.6.2009 21:13:33
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Zille Kad imamo finansijskih problema a mm mi kaze "...nema veze, vazno da se mi volimo!" Jaooo
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 15:10:36
|
|
|
|
sneza24
|
Bila sam sa mm do magacina da uzme ambalazu da ide po pice.Ja sam krenula kuci a on prema kolima i zove me da se vrati.Kad sam dosla do njega a on mi ubrao cvet.Jao kako sam bila srecna.Mnogo me je obradovao.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 15:15:27
|
|
|
|
božana
|
Smatram da sam sretna što sam zdrava i biću sretna i ubuduće ako me zdravlje bude služilo, jer mi je zdravlje potrebno da bih podigla ovo moje bebče-žgebče.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:33:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam sretna do neba jer smo konachno nashli nashe ljubavno gnezdo Obozavm mog dragog shto je takav kakav je i shto me voli takvu kakva sam
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:34:56
|
|
|
|
sneza24
|
Drago mi je Smeshkice sto ste resili taj problem.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:52:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Josh nismo....kad bude kutja na nashe ime onda tju potpuno da se radujem...zasad samo delimichno....bar smo nashli shta nam se oboma svidja
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:56:57
|
|
|
|
sneza24
|
Shvatila sam ja odmah da kuca jos uvek nije na vase ime ali ste verovatno nasli ono sto ste trazili pa cete verovatno i to brzo resiti.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:04:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Da da...jedva chekam da spovedem ovih milion ideja koje imam kako i shta bih sredila I ovo me chini sretnom
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:10:12
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam taman htela da se zalim na mm kad ide on i nosi mi sladoled da me iznenadi.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:11:58
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe....dobar muzic...tako i treba
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:13:53
|
|
|
|
sneza24
|
Cim se ja naljutim na njega odmah je dobar.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:15:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Cim se ja naljutim na njega odmah je dobar. heheh...a to tako ide? Moratju ja da pokupim savete pre nego se preselimo u istu kutju
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:20:02
|
|
|
|
sneza24
|
Evo sad mi doneo gricko jer zna da to volim.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:20:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Evo sad mi doneo gricko jer zna da to volim. Onaj "uvek svez" ?
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:21:59
|
|
|
|
sneza24
|
Taj.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Taj. njamiiiii
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.1.2011 21:31:44
|
|
|
|
Diabla
|
Dobra stara tema... Da se samo nadovezem na svoj stari post, tada toga nisam ni bila svjesna: kad cujem "mama" da me moj zivot zove... pogotovo ujutru iz krevetca
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 16.2.2011 20:11:12
|
|
|
|
Brana
|
Mene srecnom cini moja porodica,prijatelji,muzika i pevanje.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.11.2013 19:33:58
|
|
|
|
Janncica
|
Ne znam gde bih ovo pisala pa hajde ovde... Danas ja u ambulanti sa S koji je zaspao na meni pre nego sto smo bili na redu.Spavao je i dok smo bili u ordinaciji.Izlazimo napolje,guzva.Sedam na klupu i pocinjem da oblacim S onako oklimbesenog na meni. Jedva mu navlacim jaknu.U jednom momentu prilazi mi deckic,oko 14/15 godina,uzima moju jaknu i kaze da vam pomognem. Odusevila sam se... Od toliko mama i tata koje su gledale moj performans sa oblacenjem,on prilazi da mi pomogne.Evo i sad sam se najezila.Doslo mi je da ga izljubim.
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.11.2013 19:45:27
|
|
|
|
Lu
|
Janncice, predivnoooooo. Blago majci njegovoj a mi svi da se ugledamo
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.11.2013 19:47:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Od toliko mama i tata koje su gledale moj performans sa oblacenjem,on prilazi da mi pomogne.Evo i sad sam se najezila.Doslo mi je da ga izljubim. Ovakve stvari vraćaju veru u ljude A nažalost, postale su retkost ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2013 19:48:26 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?