Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 3.6.2009 11:09:46
|
|
|
|
bebać
|
jeste Lenkec moj,kod tebe je dupla sreća....bravo za duple mame a i za nas sa našim jedincima
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 3.6.2009 11:22:14
|
|
|
|
mamanp
|
Hvala Bogu sve imam... ali najsrecnija sam kad su mi deca zdrava, kad su veseli, kad se zajedno igraju i smiju, kad se zagrle njih dvoje...Srecna sam kad mm sedne i lijepo se isprica i ismije sa nama. Kad me s posla pozove na zajednicki dorucak, kad mi kaze da smo mu sve i da nas voli.
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 6.6.2009 19:36:34
|
|
|
|
bebino
|
<
< Poruku je uredio bebino -- 6.6.2009 19:37:33 >
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 6.6.2009 21:10:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad mi se dete nasmeje, kad je zdravo i veselo, kad se seti da mi donese cvetic koji je ubrao negde ne ulici(ima 3 godine)... Kad imamo finansijskih problema a mm mi kaze "...nema veze, vazno da se mi volimo!" Kad cujem od nekog lepu vest ja se rasplacem od srece, toliko mi bude drago.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 6.6.2009 21:13:33
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Zille Kad imamo finansijskih problema a mm mi kaze "...nema veze, vazno da se mi volimo!" Jaooo
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 15:10:36
|
|
|
|
sneza24
|
Bila sam sa mm do magacina da uzme ambalazu da ide po pice.Ja sam krenula kuci a on prema kolima i zove me da se vrati.Kad sam dosla do njega a on mi ubrao cvet.Jao kako sam bila srecna.Mnogo me je obradovao.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 15:15:27
|
|
|
|
božana
|
Smatram da sam sretna što sam zdrava i biću sretna i ubuduće ako me zdravlje bude služilo, jer mi je zdravlje potrebno da bih podigla ovo moje bebče-žgebče.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:33:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam sretna do neba jer smo konachno nashli nashe ljubavno gnezdo Obozavm mog dragog shto je takav kakav je i shto me voli takvu kakva sam
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:34:56
|
|
|
|
sneza24
|
Drago mi je Smeshkice sto ste resili taj problem.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:52:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Josh nismo....kad bude kutja na nashe ime onda tju potpuno da se radujem...zasad samo delimichno....bar smo nashli shta nam se oboma svidja
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 20:56:57
|
|
|
|
sneza24
|
Shvatila sam ja odmah da kuca jos uvek nije na vase ime ali ste verovatno nasli ono sto ste trazili pa cete verovatno i to brzo resiti.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:04:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Da da...jedva chekam da spovedem ovih milion ideja koje imam kako i shta bih sredila I ovo me chini sretnom
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:10:12
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam taman htela da se zalim na mm kad ide on i nosi mi sladoled da me iznenadi.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:11:58
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe....dobar muzic...tako i treba
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:13:53
|
|
|
|
sneza24
|
Cim se ja naljutim na njega odmah je dobar.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:15:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Cim se ja naljutim na njega odmah je dobar. heheh...a to tako ide? Moratju ja da pokupim savete pre nego se preselimo u istu kutju
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:20:02
|
|
|
|
sneza24
|
Evo sad mi doneo gricko jer zna da to volim.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:20:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Evo sad mi doneo gricko jer zna da to volim. Onaj "uvek svez" ?
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:21:59
|
|
|
|
sneza24
|
Taj.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 7.6.2009 21:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Taj. njamiiiii
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.1.2011 21:31:44
|
|
|
|
Diabla
|
Dobra stara tema... Da se samo nadovezem na svoj stari post, tada toga nisam ni bila svjesna: kad cujem "mama" da me moj zivot zove... pogotovo ujutru iz krevetca
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 16.2.2011 20:11:12
|
|
|
|
Brana
|
Mene srecnom cini moja porodica,prijatelji,muzika i pevanje.
|
|
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.11.2013 19:33:58
|
|
|
|
Janncica
|
Ne znam gde bih ovo pisala pa hajde ovde... Danas ja u ambulanti sa S koji je zaspao na meni pre nego sto smo bili na redu.Spavao je i dok smo bili u ordinaciji.Izlazimo napolje,guzva.Sedam na klupu i pocinjem da oblacim S onako oklimbesenog na meni. Jedva mu navlacim jaknu.U jednom momentu prilazi mi deckic,oko 14/15 godina,uzima moju jaknu i kaze da vam pomognem. Odusevila sam se... Od toliko mama i tata koje su gledale moj performans sa oblacenjem,on prilazi da mi pomogne.Evo i sad sam se najezila.Doslo mi je da ga izljubim.
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.11.2013 19:45:27
|
|
|
|
Lu
|
Janncice, predivnoooooo. Blago majci njegovoj a mi svi da se ugledamo
|
|
RE: Stvari koje vas cine sretnom osobom 20.11.2013 19:47:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Od toliko mama i tata koje su gledale moj performans sa oblacenjem,on prilazi da mi pomogne.Evo i sad sam se najezila.Doslo mi je da ga izljubim. Ovakve stvari vraćaju veru u ljude A nažalost, postale su retkost ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2013 19:48:26 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?