|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kantarion & Duanser
2.6.2009 1:28:29   
cipiripi
Nakon 3 inseminacije koje nisu urodile plodom zavrsili smo kod neke zene koja pravi neke sirupe i pouzdano znam da ima mnogo uspeha.
naime sirup se zove duanser i uz njega koristimo i neke kapi ,plus, c vitamin koji je skup kao otrov i q10.
Takodje mi je rekla da stavljam i kantarion vaginalete svako vece...
E sad moje pitanje...
sad mi je ovluacija i zanima me kako spermatozoidi mogu da dodju gde treba od toliko masnog kantariona u vagini???
Ajmo logicno..ili je to ili postoji neko objasnjenje...da li on zadrzava spermice duze unutar vagini...ili sta je nemam pojma...
A viii ???????? user posted image user posted image user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kantarion & Duanser
2.6.2009 10:11:21   
Ana RR
Ne znam, draga, nisam čula za to... Koliko dugo stavljaš vaginalete, mislim koji period svako veče? Da to nije malo mnogo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2
2.6.2009 17:10:03   
cipiripi
ma ja sam bila skepticna pa nisam stavljala od samog pocetka..zadnja 4 dana ih stavljam...a duanser pijem vec 2 nedelje.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 3
4.6.2009 8:48:26   
daca77
Cipiripi, i meni je jedna starija zena (u pitanju je med.sestra koja se operisala u isto vreme kada i ja)  pricala o tome kako je dobro kantarionovo ulje. Govorila je da u vreme ocekivane ovulacije stavljam komad gaze natopljen u domace kantarionovo ulje, jer se tako lece sve upale, infekcije, postoji mogucnost da se prociste cak i jajovodi, a i spermici se lakse krecu... Iskreno, nisam je poslusala i to ne radim...ali pocecu od narednog ciklusa...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 4
4.6.2009 9:40:02   
Sneža
Kantarion nikako ne moze da steti,ja ga stavljam kad god se setim. 

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 5
4.6.2009 9:43:25   
2002m
IZVORNA PORUKA: Sneža

Kantarion nikako ne moze da steti,ja ga stavljam kad god se setim. 
Ulje ili vaginalete?

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 6
4.6.2009 9:44:33   
Sneža
Vaginaleteuser posted image
Postoje dve vrste,cist kantarion(koji ja uzimam) i kombinacija sa nevenom.

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 7
4.6.2009 14:20:23   
2002m
IZVORNA PORUKA: Sneža

Vaginaleteuser posted image
Postoje dve vrste,cist kantarion(koji ja uzimam) i kombinacija sa nevenom.

hvalauser posted image

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 8
4.6.2009 22:56:07   
cipiripi
danas sam dosla do zakljucka da sam alergicna na kantarion.....ako se nekome desi da nakon upotrebe kantariona dobije candidu to je znak da je alergican...
doktorka me je danas gledala i uzas...crvena je...upaljena...ma uzas...
to mi se desilo i u martu ali nisam ni pomislila da je u pitanju kantarion... user posted image user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 9
5.6.2009 9:50:23   
Ana RR
Joooj strašno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 10
4.7.2009 12:23:35   
dacica
ja bas nestavljam vaginalete kada mi je ovulacija,da nebi usporili spermice....nije covek pametan....

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 11
29.6.2010 13:44:01   
jabukica
I ja sam posle tih vaginaleta dobila kandidu, isto mi je doktorica preporučila da ih stavljam, ali sam baš iz tog razloga prestala user posted image  

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 12
29.6.2010 13:53:57   
pepino
Ja sam tampon natapala u toku dana u kantarionovom ulju pa sam stavljala tampon preko noci,nakon par dana imali smo navece odnos poslije nekih odprilike pola sata sam stavila tampon natopljen sa njim i dobila sam jake bolove,muz me htio voziti u hitnu,ali nakon popijenih 2-3 case caja meni je bilo lakse,sledeci dan sam bila kod Dr. opste prakse i ginekologa,sve je bilo ok,ali mi je ginekolog rekao da je moguce da me je to iziritiralo,nakon toga sam odustala,prepala sam se,a taj Duanser nisam nikada koristila,prvi put cujem

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 13
29.6.2010 14:11:51   
Anoniman
Ja ne znam sta da kazem za kantarion, ali na Duphastonu (sinteticki progesteron) u uputstvu je naglaseno da ''posebno vodite racuna ako uzimate biljne preparate koji sadrze kantarion. ovi lekovi mogu spreciti pravilno delovanje leka Duphaston''.
Ja kapiram da on kao onda ima uticaj i inace na nivo progesterona u organizmu user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 14
29.6.2010 17:48:56   
Cvetana
Kantarion ubija spermice, tako su mi rekli.

Nejt, on se koristi i kao lek za smirenje npr Persen, pa zbog toga. Ja ga stavljam s vremena na vreme, posle menstruacije, ali ne koristim dugo. A probala sam i Duanser i kantarion, rekla mi je da ga stavljam 2kom ujutru i uvece, ali posle neke 2 nedelje pocela je kao neka pokozica da mi se ljusti, videla na ulosku, ja se uplasila i prekinula. Onda je moj tata poceo da pije ono sto je ostalo, posto je i za muskarce, za prostatu dobar a on ima nekih problema i posle ist 2 nedelje poceo da piski malo sluzavo i sukrvicavo, I on je prestao. Sta znam, ja sam ipak odlucila da se drzim zvanicene medicine.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 15
29.6.2010 17:50:17   
Cvetana
IZVORNA PORUKA: Cvetana

Nejt, kantarion se koristi i kao lek za smirenje npr Persen, pa zbog toga. Ja ga stavljam s vremena na vreme, posle menstruacije, ali ne koristim dugo. A probala sam i Duanser i kantarion, rekla mi je da ga stavljam 2kom ujutru i uvece, ali posle neke 2 nedelje pocela je kao neka pokozica da mi se ljusti, videla na ulosku, ja se uplasila i prekinula. Onda je moj tata poceo da pije ono sto je ostalo, posto je i za muskarce, za prostatu dobar a on ima nekih problema i posle ist 2 nedelje poceo da piski malo sluzavo i sukrvicavo, I on je prestao. Sta znam, ja sam ipak odlucila da se drzim zvanicene medicine.

Verovatno se misli ako pijes kantarion, vaginalete deluju lokalno

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 16
29.6.2010 22:28:23   
Anoniman

Nejt, kantarion se koristi i kao lek za smirenje npr Persen, pa zbog toga. Ja ga stavljam s vremena na vreme, posle menstruacije, ali ne koristim dugo. A probala sam i Duanser i kantarion, rekla mi je da ga stavljam 2kom ujutru i uvece, ali posle neke 2 nedelje pocela je kao neka pokozica da mi se ljusti, videla na ulosku, ja se uplasila i prekinula. Onda je moj tata poceo da pije ono sto je ostalo, posto je i za muskarce, za prostatu dobar a on ima nekih problema i posle ist 2 nedelje poceo da piski malo sluzavo i sukrvicavo, I on je prestao. Sta znam, ja sam ipak odlucila da se drzim zvanicene medicine.

Verovatno se misli ako pijes kantarion, vaginalete deluju lokalno

Draga, ja i Duphaston pijem da bi mi na tom mestu  delovao lokalno! user posted image user posted image user posted image

A za kantarion znam, ja sam pila i caj i kapi za unutrasnju upotrebu za zeludac, ali pise nikakvi preparati na bazi kantariona, ima i latinski naziv 'ebem li ga, da ne trazim sad user posted image

(odgovor članu Cvetana)
  Direktna veza do poruke: 17
30.6.2010 10:58:39   
boje
ja vec dugo razmisljam o duoansteru...nisam uopste sigurna da li da ga kupujem. zanima me da li je nekoj od vas pomogao u ostvarivanju trudnoce?
inace imam pcos i vec 3,5 godine se lecim od steriliteta

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 18
30.6.2010 15:13:23   
cipiripi
nemoj da ga kupujes...

zasto?

zato sto ce ciste da ti podivljaju...i moze se desiti da ti napravi perzistentne folikule kao meni i otecene jajnike..
za te pare koliko njega platis mozes da urads kompletne imunoloske analize..
700e kosta tura za 3 meseca , a toliko moras da ga pijes "po njima".

< Poruku je uredio cipiripi -- 30.6.2010 15:15:10 >

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 19
30.6.2010 17:48:36   
Cvetana
Cipi, da l mozes da se setis sta ima u njemu ? Ja se secam nekih silnih biljcica da je bilo, i pomalo je gadan ukus.
Ne znam licno nikoga kome je pomogao sem onih reklamnih tekstova gde se svi slilno kunu u njega. Ja sam posle godina probanja svega i svacega zakljucila da su sve to sredstva koja pomazu samo u slucaju da je neki manji poremecaj u pitanju, za ozbiljne stvari ozbiljni lekoviuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 20
30.6.2010 17:50:54   
cipiripi
ma nemam pojma...uglavnom na bazi prorodnih estrogena je..
ne zelim ni da se secam..
ima na netu neki sajt..izguglaj user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 21
26.9.2010 18:16:27   
Suncicabg
Ima li neko iskustva sa sirupom Duoanster? Nadjoh neku reklamu u novinama...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here