Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trodnevna groznica ili Exanthema subitum 12.6.2016 23:55:38
|
|
|
|
mila83
|
I meni lici na trodnevnu groznicu.Moja M je bila sva osuta,neke tackice su se skroz spajale,da dr nije bila sigurna jel uopste to.Samo je imala mnooogo vecu temperaturu. KOliko mozes,olaksaj joj tusiranjem ako jos ima temperaturu,obicno t nestane kada se osip pojavi. Kako ste danas?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Trodnevna groznica ili Exanthema subitum 13.6.2016 0:12:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Osim sto je njanjava svih ovih dana, od juce popodne kad joj je spala temperatura je Ok. I nos joj curi, ali malo, a to sam citala da je isto jedan od simptoma. Milicicak ja njoj uradih najprije urin, jer sam isprepadana bila, nalaz je onako-moze da bude, a ne mora. Zato cu sutra da joj uradim UK za svaki slucaj. Nasa doktorica radi sutra popodne. Mafa, kazem sve mi lici na ovu groznicu. Vidjecemo.
|
|
RE: Trodnevna groznica ili Exanthema subitum 22.5.2019 16:28:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Definitivno je M imao trodnevnu groznicu,posto se od jutros osuo..a imao je temp iz cista mira.bez slina,kaslja..iako jenkrvna slika pokazala bakterijsku upalu grla..Mnogo visoka temp od 3.5 dana..
|
|
|
|
RE: Trodnevna groznica ili Exanthema subitum 23.5.2019 17:37:14
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Definitivno je M imao trodnevnu groznicu,posto se od jutros osuo..a imao je temp iz cista mira.bez slina,kaslja..iako jenkrvna slika pokazala bakterijsku upalu grla..Mnogo visoka temp od 3.5 dana.. Bas tesko. Bas mrzim tu temp izludi i izmori skroz.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.