prase -> RE: Avion sa 228 putnika nestao sa radara (3.6.2009 9:18:38)
|
Prosto je nemoguće da je telefon pod vodom par dana i da može da funkcioniše normalno, čast izuzecima (mislim na specijalne vojne uređaje). Ili je telefon zaboravljen negde van aviona, ili čovek nije u tom avionu na dnu mora nego u najmanju ruku pluta po okeanu. Na žalost, sumnjam da je živ čak i u tom slučaju, temperatura okeana nije ni blizu dovoljno visoka da se preživi par dana u njemu... No, čuda se dešavaju, pridružujem se molitvama hiljada drugih ljudi da pronađu preživele... Ono što mi daje povoda da verujem da ima osoba koje su napustile avion je što su našli pojaseve za spasavanje - znači bili su povađeni iz onih odeljaka ispod sedišta, odakle se ne bi izvadili sami dok avion tone. Ako su bili povađeni napolje, znači da su imali ideju da napuste avion - neko je možda i stigao do toga. Meni nije jasno zašto bi avion potonuo, napravljen je valjda tako da u slučaju nesreće pluta [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Čemu bi onda služili čamci za spasavanje i pojasevi za spasavanje, ako će avion da potone (tim pre ako se otvore vrata)??? Uh, što mi bata i/ili mm nisu ovde, oni sigurno imaju objašnjenje za sve ovo što mene zbunjuje...
|
|
|
|