jabudic -> RE: Porodila se Jabudić - treci put! :P (5.8.2015 9:07:11)
|
Zene drage, hvala vam sto ste mislile na nas! Nije me beba namucila, jednostavno je porodjaj bio 100% prirodan. Niti sam dobila klistir (jer sam imala par stolica proje nego sto sam dosla), niti su cackali da me briju (doduse bila sam solidno sredjena). Kad su me primili otvorena 4 i po prsta, ali bez nekih konkrernih bolova. Dali su mi injekciju Bensedin i Buskopan, kad pocinju blagi bolovi, ali nista strasno. Oko 19h je pukao vodenjak, isto prirodno, tada su poceli malo jaci bolovi, pa stali oko ponovi. To sam iskoriatila da malo odspavam, ali su me.oko 2h probudile jace kontrakcije. Doktorka nije htjela da mi da indukciju, jer je beba bila bas visoko, pa se plasila da nije pupcanik oko vrata. Presetala sam 15km kroz onu sobu, najgore su me noge boljele. Jutros u 6h kad ae bwba skroz spustila ukljucili su mi par minuta indukciju, legla na sto i 6h, Lucija se rodila u 6h15 iz prvog napona. Nisu me sjekli, beba me nije ni ogrebala, sve je ok, samo eto sto je malo potrajalo, ali se super zavrsilo.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|