bolice -> RE: Beba sa ostecenim sluhom (3.8.2009 1:57:47)
|
I sta me jos boli. Nesavesni lekari.Pitam se kakvi su oni uopste dr. mr. prof??? jel im je muka od svog posla, pacijenti su im dosadni? Ne razumem? Ne razumem zasto neko ko vazi za najboljeg u svojoj oblasti preporuci detetu najskuplje aparate, pri tom zna da aparati nisu trajno resenje vec implant. I pri tom da adresu gde da odemo, da ime i prezime koga da trazimo, a mi kao i svaki roditelj sto bi uradio zelimo najbolje za svoje dete. Da li je moguce da koriste tudju nesrecu zarad bednog procenta koji imaju, a to su deca u pitanju.Deca.Ja bih stvarno volela da znam u cemu je ona najbolja? Sa detetom radi surdolog, ona je samo pregledala dete i rekla kakvo je ostecenje.Pa to sam i sama znala.I aparati preko socijalnog su mu odlicni, evo ga non stop nesto brblja, onoliko koliko moze i sta moze, dete stalno guce i sam sebe stimulise na govor.Znaci nije potrebno 2000e. Sledece je olive. Neko ko godinama radi jedan te isti posao, ne zna da ga uradi kako treba. Njemu su pet puta , jedno za drugim radili jedno uvo, pri tom je dete bilo potpuno mirno i nisu uradili kako treba. Promenili smo 3 '' majstora'', poslednji, tj poslednja je i najgora od svih.Em ne zna da radi posao, em koluta ocima, i pri tom na popravci olive ostavi da strci cevcica i detetu povredim uvo. NIsam mogla da ga smirim koliko je plakao. Naravno, greska je moja sto sam mislila da mogu da se opustim i da ne proverim rad.
|
|
|
|