branki* -> RE: Kako dati detetu lek? (6.2.2021 16:35:43)
|
Brufen je od 400 mg. Nju par dana boli zubic. Ja sam joj bila dala lek, ali treba vremena da deluje. Ona je nastavila da kuka, nije sacekala 10 min, nije bas ni kukala, onako se kenjkavila... Ja u dnevnom i ona se usunjala, inace ima obicaj da se usunja i otkljuca spajz i uzme krisom kao slatki. Ja to znam, ali se kao pravim i njoj zabavno. Ali, drugo su slatkisi. Ja lekove drzim u frizideru i ona vidi gde stavljam, sta, ali na kraj pameti mi da ce joj nesto tako pasti na pamet. Ona je uzela celu kutiju brufena u kojoj su bile 3 table. 2 pune i jedna naceta.nakon 15 min ja krecem da ih spremam da ih vodim napolje, ona se najnormalnije obukla, vesela, i ja vidim kod nje na prozoru iza jedne igracke kutija sa brufenom. Vec tu pocnem da je kritikujem, ali misle i da je uzela samo jednu. Otvaram kutiju i vidim samo 2 table. Pocnem da histerisem gde je treca tabla, ona ne zna i ja pomerim njen krevet i nadjem praznu tablu iza kreveta. Kaze da je sve popila, grickala sa vodom. Ume da otvori jer sam je terala da pokaze kako je otvorila.
|
|
|
|