guppy RR -> RE: Ko je trandža? :-) (31.5.2009 12:50:52)
|
ajde sad... da malo rezimiramo... 26. i 27. april Gagaica i mamaraja spominju da se u Bg vozi lep izbrendiran BBBOOM auto, prelep je... auto je roza boje. 27. april eumenida kaže da je videla "nekog (hmmmm)momka da vozi takvog juga sa BBBooM BRENDOM" mamaraja pita "Znači i ti si ih vidjela? Ne možeš da ga ne vidiš, a? Kakav je frajer?" eumenida odgovara "(MMMMMM) pravo mace.... JBG,,,,,ja sam udata,,,neka dobro je sve to... znas, uvek ti padnu neke gluposti na pamet s'vremena na vreme.... " mamaraja kaže "Ne daj se! Vi u BGD ste na iskušenjima. Kako to izgleda kad iz roze juga iskoči macho? Da se smrzneš!!! Već vidim: crn, odijelo, kravata, izbrijan... ima li bradu, brkove?" eumenida kaže: "Ma nema ni brkove ni bradu draga moja,ali sav je onako ... Ej dobro si rekla u odelu fulll... pa jebiga sad..." mamaraja kaže da eumenida uslika tog tipa i stavi sliku na forum 29. april eumenida piše "Jedan Yugo BBBOOM je obicno parkiran oko Trga Nikole Pasica i mislim da ga mozes vidjeti direktno WEB kamerom u centru(informatika.com)" 26. maj eumenida se ponovo javlja sa "čuvenom" porukom: IZVORNA PORUKA: eumenida popila sam DEBEO blam od MM.... prepoznaj te se,ispravite gresku... i IZVORNA PORUKA: eumenida Cao mamaraja,ovo se ne odnosi na tebe vec na neke o clanica RR i TREBALO bi DA se SAME PREPOZNAJU!!!! i .(Tacka) Mislim da je fora u tome da je neko javio eumenidinom mužu nekako šta ona piše o "tipovima iz jugića" kako su "mmmmmmm" iako je udata... 28. maj eumenida piše: IZVORNA PORUKA: eumenida PSSSST... izgleda da imamo jednog "TRANDZUUUU" clana....imate veceras informaciju iz prve ruke!!!! Zaključujem, da je neko od članova na forumu muško, kolega njenog muža, pa mu je to sve ispričao... KO JE TRANDŽA? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|