vocicana -> RE: Svađe roditelja utiču na fizičko zdravlje dece (27.1.2019 22:41:53)
|
Jednom sam bila i odusevljena i zacudjena pricom koju je ispricala zena sa kojom povremeno saradjujem ovde u bolnici, ona nije zdravstveni radnik, ali smo se dotakle te teme. Njen je suprug nastrado pre par godina, na veoma tragican nacin, cini mi se da je lift bio u pitanju, to je radio kao dodatni posao, msm da se srusio i pao na njega, ali me ne drzite za rec.Posto sam dugo radila marketinske poslove, njega sam poznavala iz te price, vrlo fini ljudi. Ona mi je jednom u prilici rekla, da kada god su imali problem, nesto se kvocali, nikada nije bilo povisenog tona, kako su deca uvek bilča prisutna, jer su svi strasno vezani bili, ali se svaka rasprava kroz koju se mozda ponekad i neka vulgarnost provukla, odvijala u tonu najnormalnijeg razgovora. Pitala sam sebe, kako su uspevali da ispostuju taj njihov dogovor, sa druge strane odusevljena, jer kod mene svadje bez malo povecane frekvence kao da se nije dogodila. Bas mi je to ostalo urezano u mozak. Ja ne uspevam, pre par dana sam mogla da crknem od muke, zato sto je Damjan bio tu kada se desilo da se zakacimo, gde je on samo slegao ramenima, popeo se na stolicu i gledao red u mene, red u oca. Nikada vise necu to da ponovim. Toliko mi je zao kada se to desi.
|
|
|
|