Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 7.8.2016 23:42:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
World, ako moze mm da slobodno vreme provodi gledajuci tv, mogu i ja da ga provodim na forumu Pa jesmo li ravnopravni ili nismo :-) i opet ja radim mnooogo vise po kuci od njega, tako da... Nije me sram da kuckam a solja ceka da se oriba
|
|
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 8.8.2016 10:36:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kada pocnem da radim mozda cu i razmisljati o pomoci u kuci 1-2 mesecno. Za sada nema potrebe. Kuci sam, G u vrticu, postizem.
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 8.8.2016 14:56:43
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam i pre radila, i postizala sve sama, mm mi je pomagao po malo :-)
|
|
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 24.8.2017 13:38:36
|
|
|
|
krin 40
|
Ja je nemam ali potpisujem da je potreba.Druga je priča što većina nas ne može da je priušti ili ako eventualno može izdresirane smo od malena da odmah tu cifru pretvaramo u "koliko sam mesa mogla kupiti".Ja bih bila vrlo zadovoljna da mogu da je platim,da dodjem sa posla i mazim se za decom i mm umesto što polušlogirana u 18h i 30 min hvatam "varjaču i krpu"
< Poruku je uredio krin 40 -- 24.8.2017 13:40:50 >
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 24.8.2017 13:49:47
|
|
|
|
Sarav
|
Sad kad sam po ceo dan kući radim sve sama, ali dok sam svaki dan išla na posao povremeno je dolazila žena da mi pomogne oko čišćenja stana(90 kvadrata sve i da hoću ne mogu sama da očistim za 1 dan pošto mi se ne provodi ceo vikend sa krpom u ruci). Kad se budem vratila na posao to povremeno će da postane češće Pomoć u kući ne vidim kao prestiž, bar u mom slučaju. Ne isprđujem se ja da me neko titra svaki dan.
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 11.12.2019 16:03:10
|
|
|
|
Slavkic
|
Mislim da nije neophodna
|
|
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 11.12.2019 16:13:58
|
|
|
|
Havajka
|
Kada bi bilo finansijskih uslova barem jednom nedeljno da sredi kucu
|
|
|
|
RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? 11.12.2019 16:16:32
|
|
|
|
mama ivane
|
Ja volim sve sama da ocistim i sredim tako da i ako bi imala mogucnosti da platim pomoc za ciscenje nebih je uzela vec sama sredila sve
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?