choopa choops -> RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž? (17.6.2016 13:35:40)
|
Ma potreba bre! Samo, ja kad bih je imala, žena bi dala otkaz drugi dan, još bi mi platila da ide [sm=smiley36.gif] Šalim se, sve i nekako, ali mene kuvanje uništi. Prvo što dok odem da kupim namirnice jer muž radi cijeli dan, pa počnem da spremam a mala me drži za pantalone dok spremam skoro pa cijelo vrijeme, onda je konačno uspavam i sjednem malo da odmorim. I kad sjednemo da jedemo, oni stalno nešto izvoljevaju, te onaj ne voli ovo, ona neće ono, Muž ne voli kuvano pa pojede sendvič petnest minuta pred ručak. Onda ja po****im i svakodnevno držim govor. Boli me briga, neću više nikome ništa spremat, pa se snalazite. Spremaću samo sebi i td. [sm=smiley36.gif] Sve u svemu ludim. A o kući da ne pričam, taman ja sklonim, evo njih donose. A nisam ih naučila da spremaju za sobom-OGROMNA greška [sm=smiley13.gif] Onda hranu prosipaju. A onda MM dođe s posla i nervozno konstatuje da nam je kuća u haosu. Onda je ludim. Onda on tvrdi da je čistunac, a i on ostavlja sve za sobom gdje stigne. I tako... Kažem, da imam kućnu pomoćnicu, odsleila bi se u Bngladeš od muke [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|