guppy RR -> RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostajes nam!!!! (16.12.2008 11:31:57)
|
,Evo me drage moje. E sad.... oni POJMA NEMAJU šta mu je. Jedna varianta je, da ima alergiju. Pre mesec dana je dobio tačkice posle uzimanja antibiotika na bazi penicilina... I sad se to ponovilo - bio je sav tačkast posle uzimanja jedne kašičice Calpola i tada su rekli, da je moguće da ima alergiju ili na paracetamol ili na sve vrste sirupa zbog nekih dodataka u njima. Onda se je stanje malo popravilo, pa su ustanovili da ima upalu uha. Bila je već tako daleko, da su MORALI da mu daju antibiotik... i on je posle dan ipo uzimanja tog antibiotika (BEZ PENICILINA) dobio jako povišenu temperaturu i osip po celom telu. Tad je prvi put primljen u bolnicu, gde su ustanovili da ne mogu da pronađu infekt, ali da ima lakšu upalu gornjih disajnih puteva... i morali smo mu prestati davati SVE lekove zbog te sumnje na alergiju... I onda.. kod kuće... stanje se pogoršalo. Koža je još gora, temperatura je skočila na 40. Mali je prespavao u bolnici. Imao je povišenu temperaturu, pa su mu dali Voltaren. To je jedini lek za suzbijanje temperature posle kojeg mu se nije pogoršalo stanje. Probudio se je bez povišene temperature, a sinoć su mu još uzeli krv, jutros bris grla... i opet nisu našli ništa. Možda je neki nepoznati virus.... ? .... a opet sumnjaju na alergiju jer se mali češe stalno i sav je tačkast, tako da su mu sada dali Claritin.... Ja sam .. ZBUNJENA.......... ako je alergičan na sirupe ili postoji sumnja na to... zašto je onda dobio Claritin sirup [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]..... Lekari su stvarno prva klasa, nemam reči na njih... ali eto tako.... je... nekako... teško iščekivati.... ljubim vas puno x
|
|
|
|