Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 19:42:31
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 20:23:09
|
|
|
|
Lu
|
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 20:30:08
|
|
|
|
gina
|
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 20:36:32
|
|
|
|
Lu
|
Guppy guppyce,mi smo tebe puno poželjele,evo nešto smo ti i pipremile
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 7:24:05
|
|
|
|
guppy RR
|
Dirnule ste me stvarno u srce... šta da kažem... puno hvala. Evo ja sam zauzeta poslom i obavezama, a kad dođe, kući posvetim se (trenutno bolesnoj) deci i mužiću, pa mi sve krivo da otvorim RR. Sinoć nisam bila kući jer smo imali novogodišnju proslavu sa poslom, a večeras možda i stignem i napišem vam koju reč oko 19.00, kad deca legnu, ja se istuširam i tako... ljubim vas puno srećice moje male
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 8:08:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene moje, večeras u 19h da ste sve na netu i da izvršimo napad na guppy! za bolesne klince...
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 10:37:34
|
|
|
|
Lu
|
Opet su bolesni? Lutkice male
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 11:04:21
|
|
|
|
oliveradj
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 12:22:59
|
|
|
|
guppy RR
|
Da, bolesni su ... sinu se nikako ne spušta alergija - sve je gore i gore.. a izgleda opet reakcija na ovaj novi antibiotik :( Još više nego što je pre bilo. Ne znam kako će izlečiti tu njegovu upalu uva ako ne može da podnese lekove Mala ima 39 temperaturu i ružan kašalj, neće da jede... Hvala što brinete za nas.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 12:27:14
|
|
|
|
kumara
|
joooooj!!!! Cuvajte nam se!!! Ljubimo vas puuuuno i zelimo da im oboje sto pre bude bolje!!! Nemoj da se sekiras, molim te!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 12:35:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesi zvala lekara? Šta kaže za antibiotik? Zašto mu ne daju antibiotik bez penicilina????
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 21:52:04
|
|
|
|
guppy RR
|
Samo da se javim... Malena je danas dobila antibiotik zbog upale uha.. ponovo... a mališa....... njemu su neki dan dali antibiotik... bez penicilina... i sada u dva dana stanje se pogoršalo... ....tako da sam upravo došla kući iz bolnice... u kojoj su maleni i muž ostali da prenoće zbog nekih testova.... ako bude sve ok, sutra dolaze kući.... a ako ne... ne znam....
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 22:06:11
|
|
|
|
Lu
|
Jao,draga guppy želim ti puno snage da izdržiš sve to... ajde ti odmaraj se ako možeš,biće maleni bolje,mora biti. Pusica za tebe i tvoje anđeliće. Javi nam se sutra opet.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 22:32:06
|
|
|
|
Anoniman
|
guppy Biće sve ok! Mora biti!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 7:41:00
|
|
|
|
kumara
|
Jooooj guppy... Bas mi je zao, ali budi jaka, bicete vi dobro! Malisa je kao sto si i sama rekla, hrabar decko, izdrzace on. Ljuuuuubim te puuuuno!!! I javi nam kako ste!!!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:24:44
|
|
|
|
guppy RR
|
Hvala vam .. javiću posle podne šta ima novo. Za sad je sve OK, izvadili su mu krv, bila je vizita...
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:28:14
|
|
|
|
kumara
|
srce maleno, ma bice on dobro! Joj, bas sam se nasekirala zbog vas. Javi cim mozes.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:31:41
|
|
|
|
Lu
|
čuvamo vam fige da sve brzo završi i vrate se kući,
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:50:28
|
|
|
|
gracija
|
guppy,bice sve ok.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 18:53:20
|
|
|
|
guppy RR
|
Vratili smo se kući, ali verujte mi... baš sam umorna. Malo ću pročitati šta ste pisali dok nas nije bilo, a o našoj situaciji otom potom... kad se "slegne". volim vas puno, guppy
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 19:19:39
|
|
|
|
Lu
|
¸Nek ste kod kuće,sad će ići sve lakše
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 23:58:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ozarilo mi se lice kada sam ušla u poslednjih 50 poruka i shvatila da su većinom guppykine. Nije da vas ostale ne volim, obožavam vas, ali sam baš bila zabrinuta za našu šeficu i njene klince!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 13.12.2008 7:04:51
|
|
|
|
gracija
|
Drago mi je da ste stigli kuci i da je sve ok.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 13.12.2008 13:15:49
|
|
|
|
gracija
|
guppy,kako su djecica?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?