Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 6:11:19
|
|
|
|
pari
|
Ja nažalost ipak ne stižem...mislila sam da ću moći... Uživajte!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 8:02:10
|
|
|
|
lesica
|
Wiv, to je kafic na gornjoj etazi, bukvalno pored parkica za decu i tu su oni silni autici i druge mamipare. A ja pooojma nemam kako se gore zove koji kafic. Uostalom, cuce se moje Lenkaaaaa, Lenkaaaaa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 9:41:28
|
|
|
|
wivern
|
Les sve sam dogovorila sinoc sa Dunjom ako se zagubim cuce se moje "Heeeeeelp"
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 16:37:42
|
|
|
|
Veca77
|
Jbg, ja sam danas mogla... Tek sad sam se uključila i videla da je viđanje već "obavljeno". I ja sam primetila da niko nije pisao o viđanju, pa sam odustala od čitanja teme. Nema veze...Drugi put.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 16:49:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv,Trcosava sad sam videla sliku divne ste
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 16:52:36
|
|
|
|
dunja RR
|
E Vecooo Falile ste žene, šta da vam kažem, Trco, Veco, pari i ostale .. Stigosmo malopre, ja sam napunila baterije za sledećih 10 dana, hvala Di i Wiv Posle stavljam fotke, odoh da hranim dete
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 16:57:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Cekamo slike
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 17:53:16
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje, hvala na druženju I ja napunih baterije. I oprostite mi što sam malo pogubljena, još uvek se uhodavam sa nadgledanjem dva deteta ( sledeći put nosim teleskop i megafon)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 18:01:25
|
|
|
|
moja ciklama
|
Čekam fotke,i žao mi što sam bila sprečena!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 19:27:55
|
|
|
|
wivern
|
I ja napunila baterije onoliko, i dosla kuci a kuca blista Pari, Veco, Ciklamice vidimo se uskoro.. dajte da budemo malo azurnije
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 19:30:01
|
|
|
|
serpica
|
Gde su slike?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 19:32:54
|
|
|
|
wivern
|
Serpi kod Dunje, ja sam zaboravila da fotkam od nervoze
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 19:33:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Serpi kod Dunje, ja sam zaboravila da fotkam od nervoze Ih bre,onda ti drugi put... jel na fb?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 19:38:44
|
|
|
|
wivern
|
Ne, nije jos kacila. Nakacice ovde kasnije.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 19:44:37
|
|
|
|
serpica
|
Ok,cekam da vas vidim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 20:58:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Damjan, naš najmlađi RR drugar Pa sledeći najmlađi, Maksim i mama Wiv, desno su Sava i njegov miš :) Sava, Damjan i Damjanova lepa mamika Sava i Maksim, odmeravanje .. :) Bliže upoznavanje :) Lenkić Tate u njihovim pričama Drugariii Ja fotkala pa me nigde nema, a bila sam majke mi
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.5.2015 21:12:58 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 21:04:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Preslatki svi majke mi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 21:35:58
|
|
|
|
serpica
|
Divni ste
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 21:55:32
|
|
|
|
Maraj
|
Predivni ste svi!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 1.5.2015 23:27:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Divni!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 2.5.2015 6:14:11
|
|
|
|
branki*
|
i ovde da kazem da su prelepe slike,divni ljudi na njima
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 2.5.2015 7:29:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Preslatki ste
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 2.5.2015 10:36:57
|
|
|
|
jess021
|
Mnogo ste lepi, ali deca su preslatka.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 2.5.2015 15:46:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene predivne ste,decica medena I vidi se da ste se bas lepo provele
< Poruku je uredio veselica -- 2.5.2015 15:47:18 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 2.5.2015 16:37:03
|
|
|
|
mati
|
Drugari premedeni ste!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
PorodjajBarbaricaSta mislite, kako je najbolje da se porodim s'obzirom da imam tahikardiju i da sam veliki panicar xD ??? Prvo mi je bebce...Normalno (
42%)
Epiduralnom (
37%)
Carski rez (
21%)
Ukupan broj glasova: 81Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!