RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

jole82 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 12:35:31)

Ja sam za [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]
Samo nek se vecina dogovori gde i kada..
Jel mogu i Teodoru da povedem?[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 12:48:50)

Ma naravno, kod god može neka povede dečicu, samo da izaberemo neko mesto gde ćemo svi stati i da nam bude lepo. Možda Košutnjak (bili smo jednom) ili dajte druge predloge.

pandina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 12:53:09)

Jao, suuuuuuuper, hocu i ja ovog puta da povedem moju krofnu!
A samo ako moze neki dan posle utorka, jer je Vukan kod bake, a bas bih volela i njega da povedem.

jole82 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 12:56:27)

E pa super onda [sm=smiley1.gif]
Mozda ti nije los predlog Kosutnjak...jes' da je lepo vreme, al krece "zakuvavanje"...a tamo bi nam ipak bilo prijatnije
Ili mozda Ada...Neki kej/ Dunav, Sava(70 blok)... samo predlozi gde moze biti prijatno...al opet kazem meni je sve jedno...kako se vecina slozi, ja sam za [sm=bravo.gif]

pandina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 13:03:46)

Ja sam takodje za sva mesta dokle dopire gradski prevoz[sm=smiley36.gif], kako god se dogovorite.

adulence -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 15:57:01)

ja sam za doovorite se jedino sto je meni busem bas nezgodno kosutnjak i ada sa sve ivom a povela bih je kako se dogovorite pa ako nam odgovara eto nas...

Verolina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 15:59:19)

Dunja, promeni prvu recenicu u potpisu. Batali se tuge.[sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 16:05:04)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Dunja, promeni prvu recenicu u potpisu. Batali se tuge.[sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif]

Tolika tuga Verka mi leži na duši, da mi neko rekao da to postoji, ne bih mu verovala. Drži i dalje mamicu joj ..

Pre neko veče sedim na kafi sa Dijanom i Lesicom i po prvi put u zadnjih mesec dana sam se osećala dobro.

E jedva čekam da vas vidim ženeee (i dečicooo) [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 17:08:22)

Dunjci, ja bila, videla , pobedila.
Osecamo se uvek onoliko lose koliko sami sebi to dopustimo.
Kafa sa prijateljima je uvek dobrodosla, tako da te shvatam[sm=bravo.gif]

minna -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 18:18:22)

Ocemo I miiii[sm=smiley1.gif] ja bih dosla sa vladom pa ako se dogovorite za neko mesto gde je zgodno sa decom I ako je popodne, tj. Radnim danima posle 4,5 a vikendom kad god, mi bi vam se pridruzili[sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 18:23:17)

Radujem se druzenju....samo da se dogovorimo oko lokacije...

Ana RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 20:25:04)

Ako voodimo decu onda najbolje neka igraonica sa baštom za nas matore [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 22:30:37)

Hajde samo da vidimo kada nam odgovara, ja znam jednu finu igraonicu sa baštom i solidnim delom za decu baš napolju, jedino što je na Zvezdari blizu Gradske bolnice, ili ona u kojoj smo prošli put bili- ona je prekoputa hotela Metropol. Pa ako ste za da zovemo i vidimo da li su slobodni.

Maya21 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 22:36:36)

kako bih ja sa vama na kaficu da vidim one koje dugo dugo nisam videla i da upoznam neke nove ringerajke[sm=smiley31.gif]

jole82 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 22:37:05)

Ja sam vise za tu kod Metropola, jer mogu peske da dodjem...ali ako vecini odgovara drugde..nemam problem [sm=smiley1.gif]
Ajmo neki dan da se pomene...tipa da li da bude radni ili vikend...

Trcosava -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 22:48:24)

khm, khm

lesica -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 23:05:31)

Trco? [sm=smiley1.gif]

Mi kako se dogovaramo, i tebe ćemo dočekati [sm=bravo.gif]

Evo predloga igraonica - ova je kod Gradske KLIK , a ova je kod Metropola KLIK i tamo su stvarno sjajni, jedino što su bašta i kafić na spratu ali osoblje divno pazi decu u igraonici koja je na prvom nivou.

Ana RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 23:55:35)

Ja dolazim iz daleka [sm=smiley36.gif] a verovatno bih sama sa Makijem, ajde samo da nije negde zavučeno, znači da ne moram još mnogo da hodam kada izađem iz tramvaja.

E da, koje vreme? Ja mogu samo posle ručka, znači da pre 5 ne mogu stići [sm=smiley13.gif]

lesica -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 23:59:01)

Pa posle 5 svakako [sm=smiley36.gif] što zbog posla, što zbog ručkova, što zbog vrtića. I mogle bi neki radni dan, mislim da ćemo pre tada naći slobodnu igraonicu.

dunja RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (15.6.2013 23:59:32)

Jeeej, meni odgovara isto popodme, vikendom sve, tako da se vama prilagođavam [sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (16.6.2013 7:25:59)

Meni je tavanko super jedibo sto ne znam kako bi uspentrala ivu i kolica (20kg skoro) gore...a ne dolazi u obzir neki tasmajdanski park pa se decica igraju napolju a mi pijemo kafice...

minna -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (16.6.2013 8:18:42)

Nama odgovara bilo koja od ovih igraonica i u principu nam odgovara vise igraonica nego park jer cu u parku morati da jurcam za njim i onda nista od kafe

Trcosava -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (16.6.2013 8:43:40)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Trco? [sm=smiley1.gif]

Mi kako se dogovaramo, i tebe ćemo dočekati [sm=bravo.gif]

Evo predloga igraonica - ova je kod Gradske KLIK , a ova je kod Metropola KLIK i tamo su stvarno sjajni, jedino što su bašta i kafić na spratu ali osoblje divno pazi decu u igraonici koja je na prvom nivou.

[sm=jezicek.gif] za podebljano

elem, 'vako

Ja se NADAM da ću negde početkom jula biti u Bg sa Anom. Ako se bude okupljalo društvo, ja molim za Igraonicu koja ima terasu za matore - da mogu da prikurim uz kafu. Park je za mene manje više nemoguća misija, ali znam kako je sa manjom decom. Eto, ako vi moj glas nešto znači [sm=jezicek.gif]

JA čim dođem u Bg pišuvam, pa da se brzinski organizujemo.

lesica -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (16.6.2013 11:42:07)

Hahahaha, vidim ja da ćemo u tavanku ordinirati, sve potrebno ima ( super osoblje, super igraonicu, super cene, ODLIČNU terasu) jedino je mana što je na poslednjem spratu zgrade bez lifta, pa je nezgodno mamama sa malcima u kolicima, ali uz malo solidarnosti nas mama sa većim klincima, rešen problem.
Meni je potpuno svejedno koji dan samo da je posle 5.

Ana RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (16.6.2013 11:44:35)

IZVORNA PORUKA: adulence

Meni je tavanko super jedibo sto ne znam kako bi uspentrala ivu i kolica (20kg skoro) gore...a ne dolazi u obzir neki tasmajdanski park pa se decica igraju napolju a mi pijemo kafice...

Vidi se da ti je dete još malo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>