RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Ana RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 13:00:11)

Pa gde nađoste petak [sm=smiley36.gif] ja radim, jbg, i to do 8, nema šanse da dođem.

Verolina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 13:00:16)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojčice, devojke, žene [sm=smiley1.gif]

Pijemo kafu kod "Vuka", u petak popodne (tačno vreme i mesto dogovaramo ovde).

Dobitnicama čije se nagrade preuzimaju u RR kancelariji, mogu doneti na kaficu, samo mi javnite unapred da ponedem.

Za sada dolazimo:

Lesica RR
pandina
Figaro88
dunja RR

Ko će još da nam se pridruži? [sm=smiley1.gif]

Ja. U petak sam slobodna[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 13:07:21)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojčice, devojke, žene [sm=smiley1.gif]

Pijemo kafu kod "Vuka", u petak popodne (tačno vreme i mesto dogovaramo ovde).

Dobitnicama čije se nagrade preuzimaju u RR kancelariji, mogu doneti na kaficu, samo mi javnite unapred da ponedem.

Za sada dolazimo:

Lesica RR
pandina
Figaro88
dunja RR

Ko će još da nam se pridruži? [sm=smiley1.gif]

[img]http://cheesebuerger.de/images/smilie/boese/g070.gif[/img] [img]http://cheesebuerger.de/images/midi/boese/a122.gif[/img] [img]http://cheesebuerger.de/images/midi/boese/a033.gif[/img]

Sam Bog zna kad ću ja u Bg-u biti, verovatno kad svi budu klisnuli negde

p.s. lepo se provedite [sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 16:51:47)

E pa ovako,ako dolazim u petak moram da dodjem busom,i moram da povedem ovo cupavo samnom.A moje cupavo obozava da sedi po kaficima,tako da to nije problem.jedino sto ja nikada nisam isla busom za Bg,samo kolima.Znam naravno gde je autobuska,ali ne znam da li cu peske moci da se snadjem.Kolima ssve znam,ali to mi nekako nije isto.I koliko se putuje busom od Lazarevca do Bg-a?

Snelle -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 16:55:06)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa gde nađoste petak [sm=smiley36.gif] ja radim, jbg, i to do 8, nema šanse da dođem.

A gde nađoste sad kad sam ja u devetom mesecu i nije baš preporučljivo da se klatim busom [sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 16:57:35)

Sada sam gledala red voznje i ima buseva na svakih pola sata,cak i nekih ekspres koji staju samo na par stanica.

dunja RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 19:40:33)

Figaro, od autobuske tramvaj sedmica (smer ka Ustaničkoj), ide direktno do Vuka, tu siđi (oko 15 minuta vozi tramvaj). Poslaću ti moj broj telefona na pp, pa mi pošalji sms kada uđete u tramvaj, i sačekaću te na stanici.

Figaro88 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 21:17:12)

Mogu i autom ali da budem u Bg oko4-5h[sm=smiley1.gif]Ako je to kasno onda cu busom.

dijana1* -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 22:33:06)

I ja bih volela da se druzim sa vama ako moze ali bez Vuka. Njega bih uvalila svekijevcima , sto je sigurno sigurno je[sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 22:43:08)

Ja moram Andreu da vodim,nemam je gde.A da povede jos neko dete,da ne bude da je samo moje pravilo haos[sm=smiley36.gif]Salim se[sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 22:52:05)

Ja svoje vise nigde ne vodim. Plasim se da ce uci u tramvaj I traziti od cike da vozi ili da ce stati na sred Bulevara da zaustavlja vozila I da kontrolise dokumenta kao cika policajac[sm=smiley36.gif]
Svasta njemu padne na pamet [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 23:17:29)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Mogu i autom ali da budem u Bg oko4-5h[sm=smiley1.gif]Ako je to kasno onda cu busom.

Ja baš predložila vreme 17.00 (u pp odgovor), onda ti je to još lakše draga.

Jal ok vreme 17.00?

dunja RR -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (18.3.2013 23:18:09)

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: Ana RR

A gde nađoste sad kad sam ja u devetom mesecu i nije baš preporučljivo da se klatim busom [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

Ti nam se čuvaj [sm=smiley31.gif]

nela79 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 9:20:18)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

E pa ovako,ako dolazim u petak moram da dodjem busom,i moram da povedem ovo cupavo samnom.A moje cupavo obozava da sedi po kaficima,tako da to nije problem.jedino sto ja nikada nisam isla busom za Bg,samo kolima.Znam naravno gde je autobuska,ali ne znam da li cu peske moci da se snadjem.Kolima ssve znam,ali to mi nekako nije isto.I koliko se putuje busom od Lazarevca do Bg-a?

Figaro ako hoces ja cu da te sacekam na stajalistu preko puta zeljeznicke stanice.. Imam iskustva sa dolaskom iz Lazarevca za Bg ;) Tebi ce trebati sigurno vise od sat vremena, ako ne i sat ipo. I ja ako dolazim, naravno da dolazim sama :)

Verolina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 9:24:17)

E, pa bice nas[sm=bravo.gif]

minna -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 9:30:15)

Dosla bih i ja, ali nemam kome da ostavim Vladu, u 17h nam je super, samo nisam bas sigurna kako ce to da izgleda sa njim
Figaro ako budemo isli, mi cemo ici najverovatnije tramvajem od zeleznicke, tako da nije problem da se nadjemo...

Verolina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 9:32:38)

E, a koji kafic je u pitanju i gde tacno kod Vuka?

pandina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 9:34:31)

supe super super [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

pandina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 9:38:21)

Love coffee je najblizi Vuku, samo se meni ne svidjaju bas tamo stolovi i stolice, ne moze lepo da se zasedne ako nas je vise.

Moj omiljeni kafic kod Vuka nedavno pretvoren u knjizaru[sm=smiley19.gif], tako da vam prepustam da izaberete kafic.

lesica -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 9:46:30)

Koliko dece ide?
Palo mi je napamet da u tom slučaju odemo u igraonicu tavanko, Imaju i lep kafić i veeeeliku terasu i igraonicu (i samo da nema rodjendana)

Verolina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 10:12:37)

Ja nista oko Vuka ne znam. Tamo nikada ne sedim.[sm=smiley1.gif]

nela79 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 10:45:04)

IZVORNA PORUKA: minna

Dosla bih i ja, ali nemam kome da ostavim Vladu, u 17h nam je super, samo nisam bas sigurna kako ce to da izgleda sa njim
Figaro ako budemo isli, mi cemo ici najverovatnije tramvajem od zeleznicke, tako da nije problem da se nadjemo...

Onda mozemo sve zajedno. Ja ionako izlazim tu sa 511-ke. :)

Verolina -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 10:57:05)

Nela, jesi ti iz Zeleznika ili Sremcica?

Figaro88 -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 11:01:26)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Koliko dece ide?
Palo mi je napamet da u tom slučaju odemo u igraonicu tavanko, Imaju i lep kafić i veeeeliku terasu i igraonicu (i samo da nema rodjendana)

Lesice ja tebe obozavam.To bi bilo savrseno,onda bi Andrea mogla da upozna i nekog drugara,zato sto ja nju moram, da vodim sa sobom,a ona obozava igraonice[sm=bravo.gif]
A i vreme je super,bas se radujem sto cu vas sve upoznati.Samo da vam odmah kazem da sam ja pomalo stidljiva,da ne mislite posle da mi se ne svidjate[sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo (19.3.2013 11:10:25)

Figaro, videću kasnije da pozovem igraonicu, naravno ako se žene slože.
Onda bih i ja možda povela L,inače će sedeti kući.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>