Sad sam pravila opet...ali sam stavila 300g višanja, 300g kupina i 400g jabuka, plus suvo grožđe. Osim koštica iz kupina, savršen je i ovako[sm=bravo.gif]
To je onaj pleh sto je Olga nekom pokazala u finger food[sm=smiley36.gif] Mislim da na takav mislis. Ispravka ti si pokazala PoisonEve.[sm=smiley1.gif]
Ja nisam ljubitelj slatkih, i ne volim ništa preslatko, pa ja za sve koristim ajdared, one su srednje nekako, a i dosta su sočne a za ovo treba da budu sočnije jabuke.
Odavno sam planirala da pečem ovaj kolač i danas sam ga konačno probala. Sledeći put ću ili duplu meru ili manju tepsiju jer mi je ispao tanak, ali svejedno će da se pojede [sm=jezicek.gif]
Ja sam ovo pravila nekoliko puta i uvek se pojede jako brzo. Mešala sam i sa malo višanja i odlična je kombinacija. Inače, ja pravim u manjem okruglom plehu, pa sečem onako trouglastu parčad.
Upravo se sladim! Prezadovoljna sam! Svaka cast! Stavila sam malo vise jabuka, kilo i jos dve vece [sm=smiley36.gif], i odgore glazura od cokolade, ako uspem, slikacu!
Pravila danas po ko zna koji put. Mi ga jako volimo. Ovog puta sam u jabuke stavila i dve kruške narendane i 5-6 sitno iseckanih svežih smokava. Ukus je fantastičan. [sm=smiley1.gif]