Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 8.9.2009 11:53:36
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: Anoniman Jednom smo se iz zeze snimali i posle kada sam pogledala snimak, nesto mi je bilo bzvz. Samoj sebi sam izgledala ko kakva budaletina. Ipak nam je ovako draze. Ista situacija kao kod mene hahahaha, e ovo me nasmejalo
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 5.1.2010 3:11:10
|
|
|
|
DJAMCE
|
Nikada se ne ttreba snimati ili slikati...jer bitno je da uzivate sa zenom a ne da drugi uzivaju :D
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 6.1.2010 23:08:19
|
|
|
|
milia
|
I to smo probali. Pih, nista specijalno, ne izgleda bas kao da smo profi, hahaha Bila je uzbudljivija sama pomisao na to nego gledati snimak.
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 7.1.2010 10:50:25
|
|
|
|
Lisica
|
mi se jesmo snimali par puta,ja volim sve da probam ima neke drazi ali samo snimanje,ne zanima me posle nesto da gledam-kad prodju strast i ludilo vise nije zanimljivo radili smo to pre nekoliko god. ali vise ne, izgustirali ima novih stvari koje treba da se probaju
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:07:43
|
|
|
|
Mishica 77
|
Probali Čuvamo za crne dane... da se prisećamo.
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:28:27
|
|
|
|
cipiripi
|
Mm su crni dani dosli tako da ih rado prelistava
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:36:36
|
|
|
|
Anoniman
|
u sobi u BG-u imamo ogledalo na plafonu ...da gazda nema 82 godine pomislila bih da je Hju Hefner a o ogledalima na ormanu i velikom toaletnom sa strane da ne pricam..... slikanje i snimanje.....joooooooook ko sto neko gore napisa:osecam se ko budala..... p.s.sve sto je lepo ima kraj,pa tako i keks u tom stanu-otkazan od avgusta
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:39:23
|
|
|
|
cipiripi
|
jel znas da "po Frojdu" ogledala lose uticu na sex
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 1:11:34
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Meni je sad krivo sto se nisamo snimali. Pre svih trudnoca.
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 7:50:48
|
|
|
|
New Mom
|
Probali. Više puta. Tona snimaka. A slike su nešto što smo jedno drugom slali MMS-om dok je onaj drugi odsutan, na poslu i sl., za podgrevanje atmosfere dok se ne vidimo.
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 14:02:04
|
|
|
|
lanajelena
|
lude ste nismo se jos uvek snimali ali smo planirali...javljam kad bude
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 14:04:50
|
|
|
|
Mitea
|
Ode ti u glumice
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 14:12:21
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Mitea Ode ti u glumice ...nisi se izjasnila...ti si garant puna tih snimaka
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:13:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Snimali se al sam unistila sve dokaze.... neznam jaaaaa da tooooooo negde ne zalutaaaa
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:17:33
|
|
|
|
pepino
|
Ni jedno ni drugo,al volemo da se gledamo na ogledalu
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:39:14
|
|
|
|
smeško
|
Nismo se snimali, ali smo se fotografisali, pre 4-5 godina, dok smo jos bili u vezi. I mi smo slali mms-ove za najavu strasne veceri i sl. I, naravno, mm izgubi telefon! I to u mom starom komsiluku! Evo, jos uvek se pitam ko li ga je, od komsija, nasao! Ah, da napomenem, na fotografijama smo nagi! Oboje!
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:41:31
|
|
|
|
2002m
|
Joj zeno ..
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:43:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Etoo... zato sam ja unistila dokaze ... uvek su mi kroz glavu prolazile takve stvari...
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:43:44
|
|
|
|
2002m
|
Moj je pre tri meseca bio toliko dosadan,da sam morala koji minut da snimam ...nije mi se svideo prozor .Cim je video, brze bolje sam obrisala.
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:54:16
|
|
|
|
Shishica
|
Kako smo svi opiceni...
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:54:37
|
|
|
|
smeško
|
Ja se pitam ko je nasao, iz radoznalosti (mm je mnoooogo voleo taj telefon)! Ne opterecujem se mislima o fotografijama. Pa, i sex je za ljude! Sve poznate glumice su se bar jednom skinule u nekom filmu (ha-ha)! Mogu samo da mi zavide na zabavi! P.S. Kad ga vec nismo nasli, bolje i da se ovako tesim, nego da se nerviram!
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 16:00:51
|
|
|
|
smeško
|
Mada, kad vec pricam o svojim blamovima.... Jednom sam, uvece, posle tusiranja izasla na terasu da proverim kakvo je vreme (pred izlazak u grad). Kad sam vec na terasi, pomislih:,, A sto ne bih okacila peskir da se osusi"? Inace, pomenuti peskir sam obavila oko golog tela po izlasku iz kade! I stvarno otkacim peskir i okacim na zicu, uopste ne razmisljajuci o tome da nemam nista ispod njega! Idiot! Kad sam shvatila sta sam uradila, brzo smugnem ka vratima u sobu i pomislim:,, Hvala Bogu, te nikoga nije bilo napolju"! Utom, komsija, iz naspramne kuce, na najvisoj terasi, kasljucnu uz cigaretu!
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 16:06:05
|
|
|
|
Zoka81
|
I slikali smo se i snimali. Nekih dva puta smo snimali tj mm i sad posto je kod nas zabrana za sex pustio mi neki dan da vidim. Smejali smo se ko ludi. Meni je to nekako lepa uspomena sa mora a mm kad ga uhvati crna minuta neka odgleda snimak i to je to.
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 26.6.2010 18:36:51
|
|
|
|
Mitea
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Mitea Ode ti u glumice ...nisi se izjasnila...ti si garant puna tih snimaka prestala sa već odavno da ih brojm , sad tražim nekog distributera, tu su pare
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 2.7.2010 18:12:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni jedno ni drugo...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?