Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 8.9.2009 11:53:36
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: Anoniman Jednom smo se iz zeze snimali i posle kada sam pogledala snimak, nesto mi je bilo bzvz. Samoj sebi sam izgledala ko kakva budaletina. Ipak nam je ovako draze. Ista situacija kao kod mene hahahaha, e ovo me nasmejalo
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 5.1.2010 3:11:10
|
|
|
|
DJAMCE
|
Nikada se ne ttreba snimati ili slikati...jer bitno je da uzivate sa zenom a ne da drugi uzivaju :D
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 6.1.2010 23:08:19
|
|
|
|
milia
|
I to smo probali. Pih, nista specijalno, ne izgleda bas kao da smo profi, hahaha Bila je uzbudljivija sama pomisao na to nego gledati snimak.
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 7.1.2010 10:50:25
|
|
|
|
Lisica
|
mi se jesmo snimali par puta,ja volim sve da probam ima neke drazi ali samo snimanje,ne zanima me posle nesto da gledam-kad prodju strast i ludilo vise nije zanimljivo radili smo to pre nekoliko god. ali vise ne, izgustirali ima novih stvari koje treba da se probaju
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:07:43
|
|
|
|
Mishica 77
|
Probali Čuvamo za crne dane... da se prisećamo.
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:28:27
|
|
|
|
cipiripi
|
Mm su crni dani dosli tako da ih rado prelistava
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:36:36
|
|
|
|
Anoniman
|
u sobi u BG-u imamo ogledalo na plafonu ...da gazda nema 82 godine pomislila bih da je Hju Hefner a o ogledalima na ormanu i velikom toaletnom sa strane da ne pricam..... slikanje i snimanje.....joooooooook ko sto neko gore napisa:osecam se ko budala..... p.s.sve sto je lepo ima kraj,pa tako i keks u tom stanu-otkazan od avgusta
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 0:39:23
|
|
|
|
cipiripi
|
jel znas da "po Frojdu" ogledala lose uticu na sex
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 1:11:34
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Meni je sad krivo sto se nisamo snimali. Pre svih trudnoca.
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 7:50:48
|
|
|
|
New Mom
|
Probali. Više puta. Tona snimaka. A slike su nešto što smo jedno drugom slali MMS-om dok je onaj drugi odsutan, na poslu i sl., za podgrevanje atmosfere dok se ne vidimo.
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 14:02:04
|
|
|
|
lanajelena
|
lude ste nismo se jos uvek snimali ali smo planirali...javljam kad bude
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 14:04:50
|
|
|
|
Mitea
|
Ode ti u glumice
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 14:12:21
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Mitea Ode ti u glumice ...nisi se izjasnila...ti si garant puna tih snimaka
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:13:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Snimali se al sam unistila sve dokaze.... neznam jaaaaa da tooooooo negde ne zalutaaaa
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:17:33
|
|
|
|
pepino
|
Ni jedno ni drugo,al volemo da se gledamo na ogledalu
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:39:14
|
|
|
|
smeško
|
Nismo se snimali, ali smo se fotografisali, pre 4-5 godina, dok smo jos bili u vezi. I mi smo slali mms-ove za najavu strasne veceri i sl. I, naravno, mm izgubi telefon! I to u mom starom komsiluku! Evo, jos uvek se pitam ko li ga je, od komsija, nasao! Ah, da napomenem, na fotografijama smo nagi! Oboje!
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:41:31
|
|
|
|
2002m
|
Joj zeno ..
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:43:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Etoo... zato sam ja unistila dokaze ... uvek su mi kroz glavu prolazile takve stvari...
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:43:44
|
|
|
|
2002m
|
Moj je pre tri meseca bio toliko dosadan,da sam morala koji minut da snimam ...nije mi se svideo prozor .Cim je video, brze bolje sam obrisala.
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:54:16
|
|
|
|
Shishica
|
Kako smo svi opiceni...
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 15:54:37
|
|
|
|
smeško
|
Ja se pitam ko je nasao, iz radoznalosti (mm je mnoooogo voleo taj telefon)! Ne opterecujem se mislima o fotografijama. Pa, i sex je za ljude! Sve poznate glumice su se bar jednom skinule u nekom filmu (ha-ha)! Mogu samo da mi zavide na zabavi! P.S. Kad ga vec nismo nasli, bolje i da se ovako tesim, nego da se nerviram!
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 16:00:51
|
|
|
|
smeško
|
Mada, kad vec pricam o svojim blamovima.... Jednom sam, uvece, posle tusiranja izasla na terasu da proverim kakvo je vreme (pred izlazak u grad). Kad sam vec na terasi, pomislih:,, A sto ne bih okacila peskir da se osusi"? Inace, pomenuti peskir sam obavila oko golog tela po izlasku iz kade! I stvarno otkacim peskir i okacim na zicu, uopste ne razmisljajuci o tome da nemam nista ispod njega! Idiot! Kad sam shvatila sta sam uradila, brzo smugnem ka vratima u sobu i pomislim:,, Hvala Bogu, te nikoga nije bilo napolju"! Utom, komsija, iz naspramne kuce, na najvisoj terasi, kasljucnu uz cigaretu!
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 25.6.2010 16:06:05
|
|
|
|
Zoka81
|
I slikali smo se i snimali. Nekih dva puta smo snimali tj mm i sad posto je kod nas zabrana za sex pustio mi neki dan da vidim. Smejali smo se ko ludi. Meni je to nekako lepa uspomena sa mora a mm kad ga uhvati crna minuta neka odgleda snimak i to je to.
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 26.6.2010 18:36:51
|
|
|
|
Mitea
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Mitea Ode ti u glumice ...nisi se izjasnila...ti si garant puna tih snimaka prestala sa već odavno da ih brojm , sad tražim nekog distributera, tu su pare
|
|
|
|
RE: Slikanje i snimanje tokom sexa 2.7.2010 18:12:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni jedno ni drugo...