Verolina -> RE: Šta sve pred partnerom? (12.8.2014 13:24:57)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Verka, ja se slažem sa tobom oko prdenja, ali mislim da malo preteruješ povezujući prdenje sa time da će deca tući roditelje, nastavnike. E, sad cu da ti objasnim. Volim da uvek sve bude cisto i razjasnjeno. Roditelj koji se ne trudi da objasnjava deci konstantno prvo osnovne stvari, ili koji nije dovoljno normalan da nenormalne stvari sagleda kako treba, on ce i u narednom stadijumu ponavljati isto. Devojcica moje jedne kume ima tri godine, kad prducne kaze "JU" (sto znaci da ima reakciju na to i shvata to kao nesto sto je neuobicajeno), kad joj izleti psovka, ona kaze NECU MAMA NIKAD VISE (naravno da to ponovi, ali opet se u jednu ruku izvini). cerke moje druge kume su jako nevaspitane. Ono je strasno. To je moja kuma i ja je volim, ali njeno zanemarivanje vaspitanja dece je neoprostivo. Njene klinke psuju, udarale su od dve-tri godine staru prababu, pa presle na babu, a uciteljica ne slusaju uopste, ali uopste. I jos ih gadjaju papirima. Ne mora dete da izboksuje nastavnika, dovoljno je da da gadja necim i to je nepostovanje. Moj muz vise ne ide kod njih. Kaze da ne podnosi njihove slobodne navike i da ih se stidi, a ja idem (dva puta godisnje), jer mi je od Boga greh da prekinem posetu kumovima, ali mi neke stvari presednu. Sve pocinje od malih nogu i jedna stvar vodi drugoj. I ne znas koliko mi je zao sto nemam sopstveno dete da ga vaspitam, ovako izgleda kao da "pevam u prazno", ali to je stvarno moje misljenje. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|