AndreaK -> RE: Osvojite Bellelli auto-sedište! (29.6.2011 21:46:20)
|
IZVORNA PORUKA: liliana Uzgred, ja nikada, ali baš nikada, čak i da je to dozvoljeno, ne bih glasala za sebe, jer mi je to jako mizerno i jadno, a ti sama kažeš da si se dvoumila da li uopšte da slasaš, pošto ne možeš glasati za sebe! To nešto govori, zar ne? Eee zeno, ti mi pricas o mizeriji, da te podsetim na neke tvoje postove od ranije? pa nije ni cudo sto govoris ovo sada...lici na tebe! moram da ti napomenem da promenis tu prizmu, ili sociva kroz koja gledas, jer ocigledno ne vidis dobro, ja sam rekla da pesmu nisam napisala ja vec mm, a zar je greh sto mislim da je najbolja, mozda jesam pristrasna, ali da ima bolja pesmica ja bih to priznala... ali kazem da ima mnogo dobrih pesama i ocigledno talentovanih zenica i da je u pitanju i naravno sreca jer se ukusi razlikuju, pa kao sto se tebi svidja komentar savesnog roditelja tako se nekome svidja moja , tvoja, ili neka treca pesmica... Marince, ne zna se ko su autori pesama, bar ja ne znam, a losa sam i sa pretpostavkama, meni je lepa pesmica br. 14 i br. 9...pa makar neka od njih bila i Lilianina[sm=smiley17.gif], nemam pojma.
|
|
|
|