Klarita -> RE: Koliko nakon CR novi CR? (11.9.2014 0:36:26)
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Jole84 Šerpi sad čitam,svaka ti čast,baš lepo što ti je dao zeleno svetlo,on je dr od poverenja,ljubim te hrabrice moja [sm=love.gif] Jole da mi je bilo kojom recenicom dao do znanja da ne smem ne bih se ni usudila,ono sto me je da kazam malo trglo ili zbunilo je to,sto mi je rekao da on u njegovoj praksi u KC nije imao zenu sa 4 CR. Kaze da u istoriji niske bolnice za njegovih 28 god staza nije to doziveo. Bice kako bude,uz Bozju volju i dr nadam se jos jednoj bebi.[sm=smiley1.gif] Jao, Serpi, da te ohrabrim[sm=smiley1.gif] Kad sam se porodila sa K, u sobi preko puta moje, tj do moje nego nas delilo staklo i gledalo se preko njega[sm=smiley36.gif] bila zena koja rodila cetvrto na carski [sm=smiley2.gif] Zena bila malko u poodmakle godine i mislila da je izostanak menstruacije posledica klimaksa, kad ono, eto ti ga ali bilo kasno za bilo sta... Moj dr meni rece dve godine da prodju, mislim da cu cekati barem 4, jer nemam zivaca a ne drugo [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|