Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 10:37:27
|
|
|
|
Vrdalica
|
Angua, sjajan rezultat! Mi koristimo i L-arginin 500, Q 10 - kapi, Zn, Se, E400IJ, C 1000, maticni mlec. L arginin je u Uscu 1071din, a na drugim mestima 1350. Da li u njemu ima jos nesto, samo da dodam? Kod nas je problem morfologija, a spermica ima bas uvek po 53-55mil. Cula sam da hvale profertil, probacemo pre VTO, cim se vratimo sa mora. Gde je najpovoljniji profertil? A sve druge preparate smo probali - ezerek, proseed....
< Poruku je uredio Vrdalica -- 29.6.2011 10:38:38 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 10:40:19
|
|
|
|
Anoniman
|
mm je koristio for seed dva meseca i desila se Magdalena ja sam ga kupila u Leskovcu na klinici za VTO sad ne znam da li ga ima po apotekama
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 10:43:26
|
|
|
|
marija andrijana
|
Angua, super rezultat MM je pio sve i svasta.. ezerex, profertil sada proxeed i nista. Nikakvog pomaka nema. Varira rezultat, ali nikako da dostigne donje ref. vrednosti. Od danas krecemo sa novom pojacanom terapijom, pored proxeed-a, klomifena, vit C i folne, kao redovne terapije, ukljucujemo i saradnju sa prirodom - med sa orasima, lesnikom, bademima, semenkama i susamom.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 11:12:24
|
|
|
|
degu
|
marija andrijana terapija + priroda + odmor na moru moraju biti dobitna kombinacija Angua nismo probali nikakvu terapiju, ovo nam je prvi spermogram, nadam de ća će uz terapiju situacija biti bar malo bolja. Pošalji mi pp gde je profertil u NS-u najjeftiniji. I bravo za tvog mužića
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 11:15:19
|
|
|
|
Angua
|
Med i orasi ne mogu da skode Ili cela ta mesavina, koju sam videla da na slikama zovu "skocko" Vrdalice, pogledaj sajt profertila za Srbiju, tu ima tacan sastav i kolicina sastojaka. Poslala sam na pp gde je najbolje da kupis, ako kupujes.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 11:40:24
|
|
|
|
Angua
|
Degu, Vrdalice, jeste li dobile PP od mene? Nesto mi je cudno, ja ih saljem, a nemam ih u poslatim porukama.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 11:55:04
|
|
|
|
degu
|
Ja nisam, ajde poslaću ti ja pp i moj mail pa mi tamo piši
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 13:00:18
|
|
|
|
Vrdalica
|
Nista mi nije stiglo, bas sam sad htela da tti pisem, ali ni meni pp ne radi
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 13:05:29
|
|
|
|
Angua
|
Ne znam da li mozes da vidis moju mejl adresu. Ako mozes, posalji tamo neki kontakt
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 13:05:57
|
|
|
|
degu
|
Ne radi, ja sam probala i mail da ti pošaljem, nije ti ništa stizalo? Nema veze, kad proradi pp poslaćeš nam
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 13:13:30
|
|
|
|
Angua
|
Degu, poslala sam ti odgovor na mail.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.6.2011 13:19:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Problem prijavite u temi Problemi na RR i nove ideje KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.6.2011 1:22:40
|
|
|
|
wanda77
|
Anqua nismo pili ništa od lekova,osim prirodnih stvari,ali mislim da bi trebali piti i nešto konkretno..Iz tog razloga sam i pitala kakva vi imate iskustva sa čim. Vrdalice da li si dobila pp? akoje još neko zainteresovan za ove meleme,recite da šaljem na pp,ljudi prave meleme za razne probleme i jako su pristupačni i za razgovor,a cene su ništa naspram svega što se prodaje. puno vas pozdravljam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.6.2011 2:26:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke dođite nam u ovu temu gde se trudimo da pomognemo: OSVOJITE PROXEEDPLUS
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.6.2011 21:18:08
|
|
|
|
Vrdalica
|
Wanda, nisam dobila pp. Nesto ne radi... Mi ujutro idemo na more, pa bi probali sa tim kad se vratimo. Valjda ce do tad i PP da proradi. Sve vas puno pozdravljam, pisem vam kad se vratim.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 2.7.2011 17:45:51
|
|
|
|
degu
|
napravila sam dragom vitaminsku bombu, našla sam ovaj recept negde, pa čisto da vidim šta mislite. Nadam se da će bar malo popraviti spermogram, ako ništa drugo biće mi zdrav, a bogami i prav Ovaj prirodni lek služi za nadoknađivanje deficita u vitaminima i mineralima u organizmu, a sem toga povecava i imunitet organizma. Uzima se ujutru i uveče po jedna supena kašika. Uzeti po 100 grama oraha, badema, kikirikija (neslanog), lešnika, kokosa, susama, oljuštenih semenki bundeve, oljuštenih semenki suncokreta (neslanih), suvog grozđa, suvih smokava, suvih šljiva i suvih kajsija, sve naseckati vrlo sitno i dobro pomešati sa 1 kg prirodnog meda. Pored ovoga koristimo i matični mleč + vitamin C Nadam se da ćemo uskoro probati i profertil, valjda će bar nešto od ovoga pomoći.
< Poruku je uredio lesica RR -- 4.10.2013 21:58:51 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 10:34:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve to što si napisala ne može da škodi, a sigurno pomaže. Samo napred sa vitaminima! Mora da se pojave lepi spermići i bar jedan bebac!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 10:56:11
|
|
|
|
degu
|
Daj Bože Pčelice, da se bar malo popravi, ne nadam se čudu, ali samo da bude za VTO Sutra idemo kod urologa pa ćemo videti šta ćemo dalje, stigao je nalaz spermokulture i nema ni bakterija, ni gljivica.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 12:16:23
|
|
|
|
marija andrijana
|
Odlicno, Degu! Naravno da ce se popraviti s-gram. Ja sam mm spremila slican "koktel" Pored toga, pije i vit e, vit c i folnu. Mislim da ce imati efekata, a kako Pcelka kaze, ne moze da skodi. Sve je prirodno! Moramo ih pokrenuti za VTO!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 13:23:50
|
|
|
|
degu
|
A valjda ćemo ih poterati da se pokrenu, lenjivci jedni, dosta su odmarali, vreme je da počnu da plivaju A ovaj koktel je toliko ukusan, da se jedva suzdržavam da ga ne jedem. Nema ništa bolje od prirode.
< Poruku je uredio degu -- 4.7.2011 13:24:22 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 15:52:01
|
|
|
|
marija andrijana
|
ti si super ako uspevas da odolis. ja kradem po malo! ugojicu se ako nastavim
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 15:57:01
|
|
|
|
degu
|
Pa videću da li uspevam kad nabacim jedno 10 kg za 3 meseca, posebno sad jer pokušavamo da prestanemo da pušimo E već kad si tu da te pitam, jeste li probali vi Bioastin? Čitala sam razna iskustva i mnogima je baš pomogao.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 23:20:01
|
|
|
|
marija andrijana
|
e sto sam tu... ja to na par minuta, pa odem. nismo. iskrena da budem, nisam ni cula za to. sad cu da pogledam po netu...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 23:41:43
|
|
|
|
degu
|
Evo ovde ima ponešto KLIK, a obavezno pročitaj iskustva po forumima, jako su pozitivna Naišla sam i na neke Bugarske tabletice Tribestan se zovu, isto ih hvale. Možda nam se i ovde javi neko ko je nešto od ovoga koristio, da imamo informacije iz prve ruke
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2011 23:53:50
|
|
|
|
marija andrijana
|
Za Tribestan sam cula. Pisalo se na pocetku ove teme. Bioastin, zvuci zanimljivo. Procitah neka iskustva, ali mislim da cemo sada izgurati sa proxeed-om. Mm je na vise od pola terapije tj. jos 1 mesec.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?