Daca88 -> RE: Neusaglašenost stavova oko beba ... (2.6.2011 20:30:45)
|
-Davala sam čajeve kamilicu i beli slez.Kamilicu od mesec dana,a beli slez prvi put sa 6-7 mes.kad je imao upalu grla. -Davala sam i čajeve za grčeve-bibilibi,bebibion,plantex,komorač. -Široko sam povijala do puna 4 meseca,mada od puna 3 noću nisam široko povijala -Spava na leđima najčešće.Kada zaspe,kako god da se namesti ne razmeštam ga jer ima lak san. -Vodu sam davala od 15 dana,tj kada sam ga prvi put izvela iz kuće...mesec jul,nesnosne vrućine. -Čvrstu hranu sam počela uvoditi sa puna 4 meseca.Da sam samo dojila čekala bi 6 meseci.Pošto je od 3 mes.bio na adaptiranom samo,učinila sam to uvođenje po savetu pedijatra sa 4 mes. -Prvo sam uvela voće,pa tek onda povrće. -Meso sam dala sa 6,5 meseci piletinu.A sa žumanjcetom sam čekala do punih 8 mes iako kažu da može ranije. -Slatkiše ne dajem(uzprkos babama,tetkama,strinama koje ga nutkaju)...lino proizvode i plazmu ne računam i slatkiše. -Sve što je za njegov uzrast jede,a ono što nije-čekam. -Od 3 nedelje spava samnom u krevetu...krevetić mu služi za igru u njemu...Neće ni to večno trajati,ali neću da mu uskraćujem kad je još mali.U krevetiću se budio svakih pola sata,a otkad spava samnom spavao je celu noć uz jedno,eventualno dva buđenja.
|
|
|
|