RE: Rekviziti za plazu (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

wivern -> RE: Rekviziti za plazu (19.6.2016 18:20:57)

Ja bih amksi radije papucice, kao kroks. Cisto da ima kad je vruć pesak, ali više da je bos. Ne znam koja je razlika u cenama ali svu tu opremu imas i na plažama. Mi smo prosle godine na plaži kupili gumu, bila je nešto jeftina.
Papucice mozes bre i kod kineza, ionako ce ih nositi max 2 meseca.

choopa choops -> RE: Rekviziti za plazu (19.6.2016 21:39:17)

Dunja, s obzirom da se nikad ne zna kako će koje dijete reagovati na pjesak, kamenčiće, najbolje je uzeti neke jeftinije (tipa kod Kineza). Npr. neka djeca neće uopšte ove patike (a i ja ne bi to mokro ljigavo na noge stavila [sm=smiley36.gif]), neka obožavaju kroksice, neka vole japankice sa onim iza, a neka vole da hodaju bosa po pjesku. Moji su svo troje različito reagovali. Da sam na tvom mjestu, kupila bih u BGu ako naletim na nešto jeftino, a ako ne, onda sigurna sam dolje ima toga na svakom ćošku. vidim da se otvara Jumbo u BG, tamo pogledaj, oni imaju sve to a da nije skupo.

Ana RR -> RE: Rekviziti za plazu (19.6.2016 21:56:15)

Dunjči, mišiće smo čini mi se kupili u Rodi ili Idei.

Maraj -> RE: Rekviziti za plazu (20.6.2016 9:16:12)

Dunja te patikice sto je aanjalica postavila imas u Grckoj u onim njihovim radnjicama gde prodaju i suvenire i jos svasta nesto

MishMash -> RE: Rekviziti za plazu (20.6.2016 9:18:28)

Mišiće smo kupovali u Maxi- ju, a za plažu smo uzimali papučice na fazon crocs- ica. Zgodno je što mogu da se nose i kao papuče i kao sandale ( za nas koji nismo vični trčanju u papučama) [sm=smiley36.gif].

One patike za vodu je samo jednom obula. Doduše, ljigave su i hladne kada se pokvase i ja svoje nerado obuvam.

Sanjalicaaa -> RE: Rekviziti za plazu (21.6.2016 23:22:46)

Ima u Metrou trenutno papucice na fazonu Kroks 400 i nesto din.
Inace ja se ubih da nadjem ponco peskir za plazu i na kraju narucla preko neta. Dnas stigao. Bas sam srecna [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 0:04:21)

Hvala Sanjalice, to je džabe, svratiću sutra posle logopeda sa S, taman nam je usput, da mu uzmem, na Slaviji.

dunja RR -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 0:04:53)

Daj link za peškir, da vidim kakav je :)

Ja imam od ranije, neke koje sam uzimala u Tempu, traju već par godina, ali su dobri, debeli.
Čak ni Skijatos im nije mogao ništa - plaže su u borovini, pa mi se milion iglica zavuklo tada, u ta 3 peškira. Pa sam vadila boce, jednu po jednu [sm=smiley36.gif]

Danas sam u Arilju uzela jedan 140_x_ sa nešto, teget, solidan kvalitet, a samo 700 RSD, ne znam, mislim da je ok cena za peškir za plažu.

choopa choops -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 0:09:44)

Pa dobro je l' otvoren ovaj Jumbo bre? Najavljuju ga ne Ultri ilitako nekoj dječijoj televiziji....U Bugarskoj u njihovoj radnji ima sve na jednom mjestu.

dunja RR -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 0:11:19)

Otvoren je u subotu. Ja bila pozvana na koktel, ali nisam otišla, zbog S proliva [sm=jezicek.gif]

Evo linka KLIK

choopa choops -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 0:13:06)

Pa tamo idi šta se mučiš da tražiš [sm=smiley36.gif] Ako je upola kao u Bugarskoj, naćićeš bukvalno sve što ti treba! I više nego što ti treba, ponesi viška para [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 7:32:19)

Dunjci sto se peskira za plazu tice svuda u Grckoj skoro u svakom mestu mozes da ih kupis i to po ceni od 5,5,7 eura. Odlicni su,veliki,pamucni i tanki,brzo se suse i ima lepih dezena. Pre dve godine sam uzela u Siviriju 3 komada dali mi i popust.
A veliki su bas.ove godine njih nosim i jos par za decu.
Ali zato su mi one stvarcice za decu,kofice lopatice i slicno skupe i to dosta...

Sanjalicaaa -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 8:22:44)

Dunja nije u prodavnicama Metro obuce, nego mislim na Metro.

Sanjalicaaa -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 9:09:44)

Evo ga Link za peskir. Frotir je super, jedino sto je mali.
U kojoj prodavnici Arilja si kupila Dunja?

dunja RR -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 9:33:11)

A Metrooo, jooj. On mi nikako nije usput ovih dana :(

Sanjalice, Piroćanac Arilje KLIK OVDE na Vračaru, u Cara Nikolaja 79. Ja otišla da kupim S gaće, jer ćemo uskoro da skidamo pelenu, pa sam uzela puno slip gaćica za njega, 100 dinara, a super su. I slučajno nađoh i peškir za plažu.

A pončo, stih se da sam videla prošle nedelje u C&A, one šarene, sa likovima iz crtaća, ali su čini mi se 1500. ili moda čak i skuplji.

MishMash -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 9:45:11)

Dunja, te papučice na fazon Crock- ica možeš naći i u prodavnicama "Planet" obuće. Čini mi se da su oko 600 dinara.

Prošle godine je Idea imala komplet kantica+peškir za oko 1000, ali smo mi morale Frozen pončo- peškir da kupimo pa sam poručivala preko FB, 900 dinara su bili.

dunja RR -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 15:10:37)

MishMash, hvala ti! Pogledaću u PLANETovim radnjama. Da li možda imaš link za te pončo peškire, da vidim kakvih ima?

Maraj -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 15:16:35)

Da li je bio ko u Jumb-u ima li sta ? Meni treba bazencic za plazu. E sa da li da uzmwm onaj koji ima onu nadstresnicu iznad bazencica ,kao pecurkicu ili da L uzmem obican bazencic bez te gore nadstresnice. Nesto mi u podsvesti da je neko rekao da te nadstresnice hoce da padnu od toplote

MishMash -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 16:14:10)

Naravno. Ja sam prošle godine uzimala od ove tete KLIK. Sad izgleda nema baš neki izbor, ali sam videla i kod jedne druge tete, pa možeš i to da pogledaš KLIK. Ako se setim još nečega, pišem.[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Rekviziti za plazu (22.6.2016 18:13:46)

Dunja,za plazu kroksice,kod kineza sam juce kupila za 230din..i to imaju saru kao da su krokodil,najmekse i moje ih obozavaju...
Peskir kupis ili na plazi,ti su najtanji.a ima i na fb,butik maza i lunja,10e..provereni..imajy i ponco!
[img]http://www.upslike.net/imgdb/tumbs/20160621_202416-4e8e02.jpg[/img]

Khaleesi -> RE: Rekviziti za plazu (30.6.2016 15:25:12)

Mi smo poceli da se spremamo, uzeli prsluk za plivanje, misice, gumu... mada moramo i gacice za kupanje :D to nikako da kupimo[sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: Rekviziti za plazu (30.6.2016 15:40:25)

Von hvala ti!

Moraću do Kineza, bila sam u Metro obući, reče mi drugarica da su tamo ok kriksice, ali su bre tvrde katastrofa. Rekla bih da su kod Kineza mekše, pa ću ipak opet do njih.

Khaleesi -> RE: Rekviziti za plazu (30.6.2016 16:32:12)

Mi smo mnogo lepe kupiti kroksice, Turske su... Ima neka radnja mislim Pikolo se zove, bili su na onom Decijem sajmu pre mesec dva... Tada su imali stand i dosta stvari povoljnije...[sm=smiley36.gif] bas mekane

Mariya -> RE: Rekviziti za plazu (30.6.2016 18:02:52)

Ja sam te,kao kroksice kupila i Deichmannu,za H marke elephanten, a za L Cupcake. H su baš čvrste,ja mislim da je to dobro,jer se te papuče izvijaju i skroz deformišu tokom hodanja ako su meke,pogotovo te od kineza.
A što se tiče ostalih rekvizita,mi nemamo samo veliki dušek. Tj imamo ali ih ne pronalazim već 2 godine[sm=smiley36.gif] A L je od kume dobila ranac na leđa sa lopaticom, koficom, karticom, sitom, čašama,sjajna stvar,slikaću pa ću postaviti.

Khaleesi -> RE: Rekviziti za plazu (30.6.2016 18:20:06)

Posto obe ne znaju da plivaju mi smo mislili neki mali camcic da kupimo... da li neko moze da nam preporuci... ili mozda ipak ne?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>