Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 10:33:54
|
|
|
|
Anoniman
|
pa vi ste se dogovorile?!!! 'bem ga, kasno mi je sad da krecem sa telepa ... moracu ranije da ustajem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 10:39:48
|
|
|
|
New Mom
|
Ma kreni, necemo bas odmah kucama.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 10:48:16
|
|
|
|
lajla
|
eee tek sada videh za kafenisanje ....drugi put mi nekako javite ranije
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 10:52:37
|
|
|
|
Zell
|
Ja cu da se najavim kad budem isla na Betaniju tj. dolazila za NS pa da se i uzivo vidim sa ringerajkama koje budu slobodne za kaficu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 12:44:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty pa vi ste se dogovorile?!!! 'bem ga, kasno mi je sad da krecem sa telepa ... moracu ranije da ustajem A pi ti si mi tu ''komsinice" ... drugi put mozemo i zajedno...ja sam na Adicama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 13:00:10
|
|
|
|
Maya21
|
meni se cas zavrsio tek posle 11:30 pa nisam ni ja pila kafu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 13:05:16
|
|
|
|
New Mom
|
Nedostajala si.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 13:10:22
|
|
|
|
Maya21
|
moramo da ponovimo dok si nam jos 2u1
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 15:39:03
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam na juznom telepu (boze, al ovo smesno zvuci ), iza one ogromne podzemnagaraza-teretana-bazennapetomspatu zonedove zgradurine. sad sam dosla iz setnje, i opet idem u jednu jel otvorena bastica u radio-cafe-u?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 18:30:06
|
|
|
|
lanajelena
|
BB nisi dosla,poslala si me u nepusacki kafic ,posto zivim blizu tebe ovih dana moras da se oduzis
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2012 18:47:59
|
|
|
|
Anoniman
|
oduzicu se, sve ima da se izduzim koliko cu da se oduzim bilo bi lepo da ovde na telepu ima nesto udobno za sesti, ali posto nema ni pesackih prelaza, traziti pristojan kafe je previse kad je radio-cafe presao u nepusacki kafic? a basta ne radi?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2012 7:29:55
|
|
|
|
New Mom
|
Bašta radi, ali ima odvojen deo za nepušače.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2012 7:30:23
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 moramo da ponovimo dok si nam jos 2u1 Yes, please!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2012 13:08:17
|
|
|
|
jance
|
znaci ipak ste kafenisale.. e bas mi se neda da vas vidim, za deda mraza sam se kasno prijavila, sada nisam imala net pa nisam videla... steta stvarno...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2012 13:26:40
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: Adriana83 Ja bih se tako rado druzila sa vama ali nema ko da mi pripazi decu ... A ako povedem sve cetiri onda nema nista od kafe Mozemo i u Temerinu jedno druzenje organizovati taman da dovucemo novosadjanke malko do bebe i duge
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2012 16:38:28
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 IZVORNA PORUKA: Adriana83 Ja bih se tako rado druzila sa vama ali nema ko da mi pripazi decu ... A ako povedem sve cetiri onda nema nista od kafe Mozemo i u Temerinu jedno druzenje organizovati taman da dovucemo novosadjanke malko do bebe i duge Moze ako ima neke dobre garderobe
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2012 18:47:44
|
|
|
|
Adriana83
|
Moze!Ja sam za! Samo da izadjem iz kuce
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 7:38:52
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty ja sam na juznom telepu (boze, al ovo smesno zvuci ), iza one ogromne podzemnagaraza-teretana-bazennapetomspatu zonedove zgradurine. sad sam dosla iz setnje, i opet idem u jednu jel otvorena bastica u radio-cafe-u? Gde tačno? Moja (devojačka)kuća je tačno iza te zgrade...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 11:33:08
|
|
|
|
Maya21
|
lelaigor a ja htela da napisem da mi tamo kuma zivi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 15:56:56
|
|
|
|
boba 11
|
Ma uvek se nadje nesto dobro samo da se vidimo Ako ima zainteresovanih javite se pa cemo nesto dogovoriti
< Poruku je uredio boba 11 -- 22.3.2012 15:57:34 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 16:08:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Telepska (na Telepu, ne zezam te) A kuma je predpostavljam u Dalmatinskoj ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 16:12:55
|
|
|
|
lelaigor
|
Ne, kuma(moja sestra) je u Vardarskoj. Tamo sam živela od rođenja do 2007. kad sam se preselila kod dečka. Mama i sestra sa porodicom još žive tamo. I da, znam gde je Telepska...
< Poruku je uredio lelaigor -- 22.3.2012 16:13:55 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 20:02:40
|
|
|
|
Anoniman
|
ne, mayina kuma, ali mi je drago sto su vam kume na jednom mestu moja je u PA, mozda bi trebalo tu negde da joj nadjem stan??
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 20:11:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mayina kuma=sestra od leleigor, ista osoba
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.3.2012 20:14:34
|
|
|
|
Anoniman
|
opa! eto .. jos da se sklope brakovi preko rr ..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?