Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 9:03:04
|
|
|
|
pocahontas
|
onda sutra pola jedanaest, moze makijato? Anck dolaziiiii, mene prolazi prehlada, necemo se ljubiti
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 9:13:45
|
|
|
|
Torbica
|
Makijato na onom cosku Spensa? Gleda na Maksima Gorkog? Cosak gde ima onih dzidza za kupovanje. Al objasnih
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 9:24:08
|
|
|
|
pocahontas
|
jeste, taj, imaju super kafu!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 9:26:12
|
|
|
|
Torbica
|
Suuuuper! Pozivamo i ove mamice sto vire!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 9:42:34
|
|
|
|
isidora88
|
jao ubicu vas, sledeci put idemo u scenario, tamo ima parkinga koliko hoces gde ima najvise mesta, na kom parkingu, da ne kruzim 2 sata, nema veze ako se placa
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 9:45:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Ako ozdravim, dolazim i ja.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 11:31:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Isi imas parkinbg prekoputa Paradiza, mislim da ce tamo biti mesta, placa se naravno. Pa mozes i pored stadiona... Hmm ja neznam gde vam je taj drugi Makijato, odnosno treci tamo gde smo prosli put bili???
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.3.2014 11:32:42 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 11:39:50
|
|
|
|
pocahontas
|
Anck onaj gde smo bile prosli put! ponecu ti kanticu, da znas... gde je NM?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 11:41:20
|
|
|
|
Torbica
|
Joj Anck, ja znam samo za jedan, jos iz studentskih dana. Isi, bezveze nam je da idemo u Scenario bez decice Snaci ces se, sigurna sam.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 11:42:31
|
|
|
|
lanajelena
|
Lela vidis da su svi nesto smrljavi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 12:46:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Vidim, možda i navrnem. S tim da bih morala da trčim oko pola 12, da krenem po Dariu, ona ide u poludnevno, sutra je do 12h u vrtiću.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 16:51:32
|
|
|
|
isidora88
|
ima u scenariu i onaj deo unutra, nigde ne pise da su obavezna deca
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 19:49:00
|
|
|
|
pocahontas
|
jel onda sutra u 10.30h u makijatu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 20:22:02
|
|
|
|
Torbica
|
Vidimo se u pola 11. Hehe, nekako mi je Scenario asocijacija za decicu, mada nemam nista protiv ni ovako. Makijato vec dogovorismo.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 20:28:58
|
|
|
|
pocahontas
|
ma kod scenaria je prepodne mnogo veca frka za parking, malo mesta a puno kola zbog kc i fakulteta...kod spensa ima dva velika parkinga, jedan kod paradiza i jedan kod stadiona...a i anck bi na onaj sajam, sta li je, da kupi kaktus
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 20:49:47
|
|
|
|
Torbica
|
Poc, bas se radujem! Nadam se da ce i ostale devojke doci!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.3.2014 21:11:05
|
|
|
|
isidora88
|
ipak ne dolazim sutra, moram da idem da kupim uniformu za praksu i do sbb-a da uplatim net... vidimo se sledeci put, uzivajte. za scenario sam mislila drugi put, nisam mislila sutra, znam da anck hoce kaktuse da gleda
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.3.2014 7:45:39
|
|
|
|
pocahontas
|
zene jel se vidimo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.3.2014 7:55:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Yes,yes
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.3.2014 8:56:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam kod dr. Na Limanu pa valjda ce stici da me prime , a ako zavrsim ranije trazite me gore u kaktusima hihi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.3.2014 13:25:46
|
|
|
|
Torbica
|
Evo nas, ekipa mala ali odabrana! Moje drage RR drugarice!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.3.2014 14:48:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ne dođoh, morala sam do mame.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.3.2014 15:31:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh kakva sam na slici kao da sam bolesna
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.3.2014 16:57:53
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, od svih pokusaja ova je naj, stvarno. Malo si zamisljena, daleko od bolesna!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.3.2014 23:33:31
|
|
|
|
pocahontas
|
aa tek sad vidim sliku nas cetiri i dva garija iza koji takodje poziraju bilo je strava, kao i uvek
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?