RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

ivaMark -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 9:28:27)

NS ringerajke-divne ste [sm=bravo.gif]
A zajednicka fotografija Torbice i Poc kao reklama za Caladont [sm=smiley4.gif]

vikiveki -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 9:40:58)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Karirani stonjaci, zamračeno, zadimljeno, pevač i pevaljka... ma svadba. [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]dok ja ne pokrenam male sive ćelije[sm=smiley36.gif] tek sad shvatila...

Snelle -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 9:46:28)

Divne ste sve! Posebno moje dve drugarice [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 10:17:55)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

NS ringerajke-divne ste [sm=bravo.gif]
A zajednicka fotografija Torbice i Poc kao reklama za Caladont [sm=smiley4.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ijao, hvala ti, bas si me nasmejala!

pocahontas -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 12:09:36)

IvaMark, moja osmeh moze biti samo reklama za mog zubara jer to sto se vidi, na zalost, nisu moji zubi [sm=smiley36.gif]

OOoOoo vidim da bi sledece druzenje trebalo organizovati u kafani, kad deca polegaju!!! Inace moj izlazak iz snova podrazumeva karirane stoljnjake i tambure...nekad sam cesto isla i bas mi nedostaje...mada vise i nema dobrih kafana sa dobrim tamburama..bar ja ne znam. stvarno treba otvoriti temu 'razgovori mama-koje diskoteke i klubovi su aktuelni u gradu' [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 12:33:54)

Ufff slabo se uklapam u ovaj nacin nocnog zivota... ja sam Tehno Hous party manijak [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:08:31)

Idi bre ASN [sm=smiley36.gif]
Volem ja i tehno (najviše obradujem minimalu [sm=sloncek.gif]), ali i karirani stonjaci prijaju.
Možemo jednom na karirane stonjake, jednom na tehno. [sm=smiley4.gif]
Gde uopšte puštaju dobar tehno sada?

A tambura... pričamo o "javnim" tamburama, poslednji put sam ih slušala u Aqua Dorii da je bilo dobro. One varijante Orkus i sl. ne volim. I znaš gde još može biti ok, ali tamo se ide kasno(posle izlaska [sm=smiley36.gif]), opet ne znam dal su Ciganske Zore ili Noći, kod socijalnog.

lanajelena -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:19:01)

IZVORNA PORUKA: Snelle

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Ih bre vi od jutarnje kafe na karirane stoljnjake [sm=jezicek.gif],eh Paradiso...Sve devojke su fenomenalne,Tash mi se mozda vidimo sutra na rodjusu kod Nidze [sm=smiley2.gif]

New Mom -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:19:21)

IZVORNA PORUKA: Snelle

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:27:10)

Volem ja i tehno (najviše obradujem minimalu [sm=sloncek.gif]), ali i karirani stonjaci prijaju.

A tambura... pričamo o "javnim" tamburama, poslednji put sam ih slušala u Aqua Dorii da je bilo dobro. One varijante Orkus i sl. ne volim. I znaš gde još može biti ok, ali tamo se ide kasno(posle izlaska ), opet ne znam dal su Ciganske Zore ili Noći, kod socijalnog.

"Lazino tele "[sm=smiley36.gif]
samo pitaj hhiihihhi

Ma mogu i ja na kariranje stolnjake al samo ne tamburicu... to bas nevoleeeem!

Ih kakve smo sad smo nocni zivot razvukle po svim mogucim temama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:38:44)

Jao ja ne znam zašto ne volim to Lazino tele? [sm=zmeden.gif]

Peace* -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:49:51)

Dukat fotke [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:51:44)

kad izlazimo?[sm=sloncek.gif]
ja mogu sve da slusam i narodnjake i house muziku, najdraza mi je kombinacija[sm=jezicek.gif](ono do 1 house posle toga polomicu case od kristala)[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 13:55:06)

A tambura... pričamo o "javnim" tamburama, poslednji put sam ih slušala u Aqua Dorii da je bilo dobro. One varijante Orkus i sl. ne volim. I znaš gde još može biti ok, ali tamo se ide kasno(posle izlaska [sm=smiley36.gif]), opet ne znam dal su Ciganske Zore ili Noći, kod socijalnog.

ciganske noci su, ove zore bolje da ne znas kakve su, bio mm tamo davno na nekoj intervenciji, nema sta nisu nasli, mesavina kacke petlje i salabajzera[sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 14:08:41)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I ja Isi tako slušam mjuz, do 1 i od 1. [sm=jezicek.gif]

pocahontas -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 17:08:36)

ja znam zasto ti se ne svidja l.salas, zato sto tsmburasi imaju one male mikrofone, uopste nije onako kafanska, intimna atmosfera. ja bila letos i uopste mi se nije dopalo. a ciganske noci....ajoj na tu kafanu sam mislila kad sam rekla da sam ranije cesto isla na tambure, cak sam i jedan rodjus tamo slavila :-D a minimal jedino u bg, u ns nema nista, isla sam par puta pre par godina u tube u bg i bilo je baaas dobro!
kad cemo, kad cemoooo?[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:28:56)

ajmo sledeci vikend, ovaj ne mogu majke mi [sm=jezicek.gif]
jos sledeci vikend mogu, posle toga mm ide na teren i onda mi nema niceg do sredine decembra.
inace 1.decembra se otvara efika, ako se neko seca, u petrovaradinu je bila,s ada ce biti u gradu, mm i ja smo stalno tamo isli, neka njegov prijatelj je drzao pa smo imali uvek separe i muzicke zelje po izboru, eh divno vreme bese[sm=smiley27.gif]

Torbica -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:36:11)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Torbica
Zene, bilokoj dan da bude, odgovara mi! [sm=smiley1.gif]

Takodje , pre podne sam free pa ... ja i ti Torbice bi mogle svaki dan da kafenisemo [sm=jezicek.gif]

Da, da!
A kanda cemo i u nocnu varijantu! [sm=jezicek.gif] Ja najvise volim pop-rock. Techno ne razumem, a tamburice itekako, ipak sam se rodila u Vojvodini. Poc, ako niko nece ja se prijavljujem i za tamburica - vece!

Anoniman -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:48:09)

Drage volje od proleca nadam se. Nezgodno mi je zbog prevoza jer nisam bas iz NS.
Jako ste mi lepe!!!

Misha i Ljisha -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:49:01)

A na nEku dobru svírku? Npr róut66 il foxtrot?(ako je to ídalje otvoreno?)

Anoniman -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:51:31)

Intervencija!? Gde ti radi mm?

isidora88 -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:51:46)

ljiso ja sam pre za tamburicu, iako nisam neki fan, ali pre to nego rok ili sta se vec slusa u fokstrotu, bila sam jednom i otisla posle pola sata[sm=smiley36.gif]
i kad idemo, ajmo dok se poch jos nije zaokruglila[sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:54:29)

IZVORNA PORUKA: mimahana

Intervencija!? Gde ti radi mm?

ako mene pitas, zandarmerija[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 20:56:29)

[sm=bravo.gif]Vi samo kafenišete,blago vama

pocahontas -> RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo (15.11.2013 21:36:26)

sad se setih, dva puta sam bila na Majkinom salasu kod Subotice, e to su bili tamburasi!!!
Izgleda vise necemo samo kafenisati, prelazimo na nesto jace [sm=smiley36.gif]
Ako hocete, mozemo mi sve obici za jedno vece, malo na stranu muziku, pa malo domacu i za kraj kafana [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/c020.gif[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>