Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 17:19:53
|
|
|
|
adulence
|
Sa slike znam jedino anck ali mogu da probam da pogadjam torbica u roze haljinici?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 17:47:47
|
|
|
|
Snelle
|
Jelena, kako te nije sramota da piješ kafu bez mene Na stranu to što (vidim) "nemaš" vremena za mene
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 18:09:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Snelle ,Isi daj i onu gde si ti ,ja sam ona u zeleno,plavoj majici,inace nisam tako krupna ne znam sta mi je juce bilo ,a decu pa nismo ih ni pazili a kamoli slikali Torbica u rozoj haljinici a ona druga divna dama je Pocahontas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 18:24:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Snelle ,Isi daj i onu gde si ti ,ja sam ona u zeleno,plavoj majici,inace nisam tako krupna ne znam sta mi je juce bilo ,a decu pa nismo ih ni pazili a kamoli slikali Torbica u rozoj haljinici a ona druga divna dama je Pocahontas Cak smo na momente mislile i da nismo ni dosle s decom E Isi nije feeer... ti tvoju nisi stavila a vid kakva sam ja ispala Sva sa coskovima i 10 kila viska.. ma nista ti ne valja traj aparat
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 18:35:03
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, pa vi ste stvarno uživale
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 19:03:25
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam ispala natprosecno debela sledeci put se slikamo 10 puta ima da ubedemo bar par komada na kojima smo mrsave
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 19:20:34
|
|
|
|
adulence
|
lesice moracemo i mi da napravimo seriju fotki,novosadjanke opasna konkurencija,mnogo ste slatke...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 20:17:02
|
|
|
|
Trcosava
|
A što sve posakrivale cigare Devojke za druženje!!!!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 21:04:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja tek sad vidim da smo bas sve na ovoj slici uspavane Pocahontas gleda dole, Torbica zaspala, ja otisla u aut a Lanajelena na pola koplja Sledeci put citav Fotoseshn ( il kako se vec pise)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 21:27:43
|
|
|
|
pocahontas
|
ijaaaao kak'e smo, ko upisane vazno da smo se mi provele i jos vaznije da sto pre ponovimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:16:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Mogle bi opet od nedelje jedan dan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:34:16
|
|
|
|
Torbica
|
Hihihihi, jao devojke, nasmejale ste me bas! Pa da, toliko smo se zapricale da je mog Djoleta donela neka zena i pitala, da li je ovo necije dete? Uh, kako sam ga pazila i do izlaza je dosao! A mali je uglavnom bazao po travi i okolo, ispitivalo dete teren. Isidoraaaa, meni si bas slatka, kakve kile, pa nije tako strasno, ima da te paparaco slikamo sledeci put! Sve vas , sjajne ste!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:40:21
|
|
|
|
isidora88
|
torbice hvala ti, ali ja hocu da budem kao ti mozemo sledece nedelje opet, utorak, sreda...popodne isto da se deca igraju u hladu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:43:53
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hihihihi, jao devojke, nasmejale ste me bas! Pa da, toliko smo se zapricale da je mog Djoleta donela neka zena i pitala, da li je ovo necije dete? Uh, kako sam ga pazila i do izlaza je dosao! A mali je uglavnom bazao po travi i okolo, ispitivalo dete teren. Isidoraaaa, meni si bas slatka, kakve kile, pa nije tako strasno, ima da te paparaco slikamo sledeci put! Sve vas , sjajne ste! htedoh i ja da napisem ali ajde da ne budem najgora od sve dece
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 23:42:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Morala sam da citiram sliku, divne steeeee IZVORNA PORUKA: isidora88 evo me evo jedna slika,(zaboravili smo decu da slikamo ) a sledeci put cemo da se malo vise slikamo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.6.2013 8:07:24
|
|
|
|
Torbica
|
Isidora, tajna je u mojoj trojci! Salu na stranu, cista genetika, mama mi je takva, hvala joj. Tj nismo sklone gojenju. A sto kaze jedna divna profesorica-endokrinolog, nije smrsao samo onaj koji nije hteo. Skinuces vec Dunja, ljubimo te! Mi smo tu, dolazimo, moze sledece nedelje repriza.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 12:44:31
|
|
|
|
isidora88
|
novosadjanke jeste li za kafu 27-og? popodne? malo da pariramo beogradjankama
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 13:24:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sto da ne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 14:44:52
|
|
|
|
pocahontas
|
ja sam za! isti kafic?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 15:01:48
|
|
|
|
Torbica
|
Moze! U 17h?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 15:19:39
|
|
|
|
isidora88
|
moze isto mesto, isto vreme u 17h
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 16:07:57
|
|
|
|
pocahontas
|
znaci cetvrtak u 17h! see ya!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 16:11:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vidimo se !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 17:34:31
|
|
|
|
Torbica
|
Jupiiii!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 17:44:53
|
|
|
|
isidora88
|
opet limunada ( muka mi vise od limuna ali sve za dijetu ) cetvrtak u 17h, kafic scenario vidimo se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?