Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 31.5.2011 7:12:06
|
|
|
|
Fancy girl
|
Mi ocigledno necemo ni moci na more bar dok A ne bude imao 2-3 god. Ima skroz nenormalan apetit. Od rucka hoce jedino supu a meso i povrce jok. Od slatkih stvari ni on ne zna sta voli a kamoli ja....
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 31.5.2011 9:58:35
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Kako ste kuvale rucak detetu na moru? Interesuje me konkretno meso,ne mogu da odem u prodavnicu i da trazim 70-80g mesa A pretpostavljam da u apartmanu nema zamrzivac,pa da kupim vise i podelim u paketice... Neno, ja nosim juvitanu za rucak, cokolino, vockice hipp, kravicu, krem sir i vocni jogurt, u Grckoj cu da kupim jogurtic, kifle i ostalo a da kuvam necu. Lepo jede juvitanu, nece mu nista faliti da 10ak dana ne jede moje splacine.
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 31.5.2011 13:34:48
|
|
|
|
majathegreat
|
Mi idemo na Tasos 20 dana. Ima tamo sve da se kupi osim čokolešnika naravno koji pod obavezno moram da ponesem. A pošto moje dete sada sve jede, kontam da ćemo se uglavnom hraniti u restoranu. Poneću naravno nekoliko kupovnih omiljenih, ali kao što rekoh tamo ću se snabdevati, a iskustva vam prenesem kad se vratimo.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 31.5.2011 15:10:50
|
|
|
|
Shishica
|
Mi cemo ovako.. dete ce imati tacno 14. meseci: * kulja * griz * plazma * cokolino * kasice gotove sa mesom (koristicu ih kao sosic uz pirinac ili hleb i tako..) * Povrce, voce i jaja i mlecne proizvode cemo tamo kupovati.. I naravno jescemo giros svi zajedno
< Poruku je uredio Shishica -- 31.5.2011 15:11:51 >
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 2.6.2011 14:03:59
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Fancy girl Mi ocigledno necemo ni moci na more bar dok A ne bude imao 2-3 god. Ima skroz nenormalan apetit. Od rucka hoce jedino supu a meso i povrce jok. Od slatkih stvari ni on ne zna sta voli a kamoli ja.... Stefanu se na moru nenormalno otvorio apetit. Samo je jeo i jeo, više nisam imala ideja šta da mu dajem. Ponekad je jeo i moj ručak i slanu kašicu i sveže voće i voćnu kašu i griz i pečeno žumance s hlebom i jogurt i keksa i sve to u istom danu. Tamo sam mu prvi put dala i voćni jogurt jer mi je ponestalo inspiracije za raznovrsnošću. Tako da, Fancy girl, ne bih se odrekla mora samo zbog navedenog razloga.
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 2.6.2011 18:24:16
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Nensi RR Kako ste kuvale rucak detetu na moru? Interesuje me konkretno meso,ne mogu da odem u prodavnicu i da trazim 70-80g mesa A pretpostavljam da u apartmanu nema zamrzivac,pa da kupim vise i podelim u paketice... Neno, ja nosim juvitanu za rucak, cokolino, vockice hipp, kravicu, krem sir i vocni jogurt, u Grckoj cu da kupim jogurtic, kifle i ostalo a da kuvam necu. Lepo jede juvitanu, nece mu nista faliti da 10ak dana ne jede moje splacine. Vuk nece kupovne slane kase Da hoce,znala bi sta bi,a ove Lino cu poneti,mlevenu plazmu,griz i tako to...
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 3.6.2011 22:41:29
|
|
|
|
LillyT
|
Nensi, prošle godine su ovi što su imali stariju decu kupovali kašice tamo (bili smo u Grčkoj), koliko se sećam, neke Aptamil su bile i kažu da su super. Jbg, meni je L tada sisala (i jela pahuljice), baš mi žao što joj nisam kupila, nema ih kod nas, a vidim da su mame bile zadovoljne njima.
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 20.5.2012 16:37:59
|
|
|
|
ishler
|
Mi cemo ove godine ici na more kada beka bude imala godinu dana.Posto nece jesti sve sto i mi a alergicna je na jaja,nemam predstavu kako tamo da je hranim.Ne jede kupovne kasice sve joj kuvam.Ono sto je problem kako tamo kupiti meso?kako ste vi sa vasim bebama?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 20.5.2012 21:52:10
|
|
|
|
branki*
|
jao,ja sad vidim ovu temu.ja cu nositi griz,palentu,mlev.keks,cokolino i nan 3.mislim da nosim blender.ne znam da li tamo bozi da kuvam ili da nosim odavde sve vocne i mesne kase,posto cemo biti u studiu,tako da imamo sporet i frizider.mada,mislim da cu tamo malo iskulirati bozinu ishranu,ne mogu stvarno,pa i meni je odmor.ishler,ne znam,vi ste u hotelskoj sobi,tako?a,da probas sad vec po malo da je navikavas na gotove mesne kase?
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 20.5.2012 22:35:44
|
|
|
|
minavb
|
Branki, ja sve nosila u teglicama, pisala sam baš na ovoj temi, i Vanja je tamo je bolje nego ikad u životu.
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 20.5.2012 22:38:57
|
|
|
|
branki*
|
mina a,ponecu i supe u kesicama,volimo mi,a i boza poceo da ih jede od skoro.pojede celu kutlacu supe sa rezancima,za nekoga nista,ali za nas mnogo,bas sam ponosna
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 0:27:00
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: minavb Branki, ja sve nosila u teglicama, pisala sam baš na ovoj temi, i Vanja je tamo je bolje nego ikad u životu. Sve isto i kod nas.
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 10:47:33
|
|
|
|
ishler
|
Branki idemo u apartman bas zbog te ishrane... Posto ne dajem kasice ne znam kakve su te za decu od godinu i kusur dana?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 11:21:05
|
|
|
|
madre
|
znam da milupa ima super kasice za starije bebe pogledaj u liliju...
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 11:33:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ishler Mi cemo ove godine ici na more kada beka bude imala godinu dana.Posto nece jesti sve sto i mi a alergicna je na jaja,nemam predstavu kako tamo da je hranim.Ne jede kupovne kasice sve joj kuvam.Ono sto je problem kako tamo kupiti meso?kako ste vi sa vasim bebama? Gde idete i čime? Zamrzneš meso, staviš patrone i meso u frižider tašnu, i gotova stvar. Mi smo do Grčke išli u dva dana, spavali smo u Makedoniji, gde su sve što sam ponela stavili u njihov zamrzivač, sledeći dan nastavili. Ako putujete danju, vrlo verovatno će se otopiti, dok noću može mnogo duže da drži. Recimo, nama je danju, posle 4-5 sati vožnje (do makedonije) počelo da pušta, dok noću, kada smo išli u cugu do Grčke, sve je ostalo zamrznuto posle 10 sati vožnje.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 11:37:21
|
|
|
|
Jeca*
|
ja mislim da u ovome nema šanse da pusti
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 11:50:39
|
|
|
|
Snelle
|
Zna li neko gde mogu da kupim ručne torbe ili rančeve koji se nose na plažu, a drže određeno vreme hladnim sok, vodu...?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 12:54:43
|
|
|
|
branki*
|
snelle,ja sam jedne godine takvu torbu narucila iz oriflejma.mozda ima po velikim marketima-merkator,tempo...
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 12:55:29
|
|
|
|
Jeca*
|
to uvek ima u Veru, znam da svake godine izbace taj letnji program. Ima sigurno i po drugim marketima
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 12:59:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, moja nije tako tvrda, nego neka glindžava, mislim da ću ove godine poneti tu tvrdu.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 13:02:00
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Zna li neko gde mogu da kupim ručne torbe ili rančeve koji se nose na plažu, a drže određeno vreme hladnim sok, vodu...? U idei,ja kupila prosle godine ,a vidim da ima i sad potpuno ista
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 15:40:49
|
|
|
|
ishler
|
Isli bismo kolima u Grcku,pa zato ne znam sta bih sa mesom.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 16:39:52
|
|
|
|
madre
|
snele, pogledaj u interexu, cini mi se da sam videla tamo
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 23:05:21
|
|
|
|
Snelle
|
Hvala madre, bila sam pre neki dan ali ih nisam spazila. Pogledaću opet!
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta na moru 21.5.2012 23:24:12
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: minavb Branki, ja sve nosila u teglicama, pisala sam baš na ovoj temi, i Vanja je tamo je bolje nego ikad u životu. Sve isto i kod nas. Kod nas ovo nije bio slucaj.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?