|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: broj pampersa?
28.5.2009 10:04:13   
Anoniman
jedino da nisu snizili cijenu u zadnjih 7 dana ...bas pitam mm kolko je platio neki dan kad je uzimao ...a mahsuz cu uletiti danas u loru da vidim kolko je para ....što bi mi to bio muštuluk lu....zlo mi je vise od pelena user posted image

e da...ćerka mi je koristila pampers pune tri godine ... i slucajno naletimo u jednoj apoteci na americki pampers ....skuplji dosta ...al ko da nije ista pelena ...razlika drastična ...fantazija su bile
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za igrackice

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 28.5.2009 10:05:32 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 26
28.5.2009 10:17:02   
prolece
mi smo sa 4. završili sa pelenama pre 5-6 meseci i imala je13kg, tako da ne znam da li postoji veći broj od 6.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
2.2.2010 14:42:58   
*Alexx*
Dižem temu user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 28
2.2.2010 15:04:27   
Lu
Ja sam zadnji broj koristila 5(pampers) a imao je 15 kg,znači kad smo završili sa pelenama konačno sa 32 mjeseca.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 29
2.2.2010 15:06:06   
*Alexx*
Mi smo sada, sa pet meseci, na broju 4 (od 7 kg). Trojka mu je mala oko nogica i često se desilo da probije.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 30
2.2.2010 15:09:21   
*Alexx*
Lu, vidi šta si pisala u temi o cuclama pre godinu dana:

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Mojoj sreći nema kraja
sin je prije desetak dana pregrizao dudu i dao je meni sa riječima:
Mama nevalja duda,ostavi je i više nikada nije zatražio
To je bilo odmah iza one bolesti(kašalj),a tih dana ju nije vadio iz usta i inače kako je bio stariji sve se više vezao za nju baš sam bila zabrinuta i nisam mogla da vjerujem da će tako jednostavno da se odvoji od nje...
možda će tako reći jednom,
čuj mama meni više netreba pampers

user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 31
2.2.2010 15:14:03   
Lu
Daaa a Tasha mi se smijala user posted image
Vidiš tako nekako jednostavno je i bilo, kad smo skinuli to je bilo to,mama ne treba mi više pempo ja sam veliki dječak,nije imao ni noćnu pelenu,srce maminouser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 32
2.2.2010 15:40:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Daaa a Tasha mi se smijala user posted image
Vidiš tako nekako jednostavno je i bilo, kad smo skinuli to je bilo to,mama ne treba mi više pempo ja sam veliki dječak,nije imao ni noćnu pelenu,srce maminouser posted image

jao sunce jedno...jao opet cu da se raspilavim...

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 33
2.2.2010 16:48:02   
Anoniman
PRe 5-6 dana smo presli na pampers 6. Peticu je propiskio svaku drugu u poslednjh dve nedelje, a sad je sve ok, pelena je kao za odrasle, oooogrooomnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 34
2.2.2010 17:23:05   
Anoniman
Ej,stvarno su te kilaze na pelenama blesave...mi smo poceli koristiti 3 jos sa dva meseca jer je iz dvojke curilo-bilo mi dete kao grlica user posted image !I bile su mu malo velike...ali su dobro upijale da ne curi.Sad imamo oko 6kg i jos smo na trojci...1 nismo ni koristili user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 35
2.2.2010 17:42:48   
marija17
ja sm br 1 bar tri pak kupila one premium,mislim da je imao skoro dva meseca kad sam uzela 2,iako sam ga rodila sa 3200 i prvi mesec je dobio 1500,ali ima tanak struk tako da ove trake jedino da preklopim,posle sam presla na 2ku,i kad sam prestala da ga presvaci nocu uzela sam 3 ku za noc,a preko dana 2,
ad ima 4 meseca i preko 6500,jos koristimo br3
ali mislim da cu preci na neke dr, mislim drugu marku,skinula sam mu siroki povoj i svako malo mu procuri sa strana i bude mokar,a pelena uopste nije previse puna!? pa me nervira,ili ja nezategnem bas dobro,pojma nemam uzecu hugues ili kako se vec pise

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 36
2.2.2010 23:01:32   
mihi
IZVORNA PORUKA: marija17

ja sm br 1 bar tri pak kupila one premium,mislim da je imao skoro dva meseca kad sam uzela 2,iako sam ga rodila sa 3200 i prvi mesec je dobio 1500,ali ima tanak struk tako da ove trake jedino da preklopim,posle sam presla na 2ku,i kad sam prestala da ga presvaci nocu uzela sam 3 ku za noc,a preko dana 2,
ad ima 4 meseca i preko 6500,jos koristimo br3
ali mislim da cu preci na neke dr, mislim drugu marku,skinula sam mu siroki povoj i svako malo mu procuri sa strana i bude mokar,a pelena uopste nije previse puna!? pa me nervira,ili ja nezategnem bas dobro,pojma nemam uzecu hugues ili kako se vec pise

Dobro došla u klub, sve sam izmenila i Hugies, Libero, običan Pampers, sleap and play Pampers i opet procuri ne uvek nema pravila........

(odgovor članu marija17)
Direktna veza do poruke: 37
2.2.2010 23:02:39   
magde
za mene BEKUTAN su bile ODLICNE i jos jesu

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 38
3.2.2010 9:55:23   
Lu
Magde zar postoje becutan peleneuser posted image

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 39
4.2.2010 11:48:59   
Nanica1
Nadam se da je ovo odgovarajuca tema za moje pitanje. Naime, mi koristimo Evy baby2 pelene. Zadnjih dana se dosta puta desi da pelena procuri jer je bebac prepuni! Nije problem kada spava kratko pa ne stigne toliko da piski mada je i tada pelena dosta puna,ali on meni spava sada vec i po 4,5,6 h i tada nastaje problem... Moje pitanje je da li da prelazim na veci broj iako bebac ima 4.5 kg a ove pelene su do 6kg ili da menjam marku, ili da ih koristim jos neko vreme pa da onda predjemo na trojku?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 40
4.2.2010 12:04:11   
Lu
Pređi na veće,to ti je knap.
Kupi manje pakiranje tih istih što koristiš pa vidiuser posted image

(odgovor članu Nanica1)
Direktna veza do poruke: 41
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here