MaDi -> Priprema za trudnocu (26.5.2011 18:54:18)
|
Postavila sam novu temu,ako ima nesto slicno ovome prebacite je... Apel za sve devojke i zene,buduce majke... Imam 27 god,cerkicu od 7 god...sad planiram drugo dete(velika razlika u godinama iz dva razloga ,tezak porodjaj i cerkica je iz prvok braka) Pre mesec dana sam otisla kod ginekologa na pregled...Kad sam usla u ordinaciju njegovo pitanje je bilo ZBOG CEGA STE DOSLI,KOJI PROBLEM IMATE. Rekla sam da nemam nikakvih problema vec sam samo dosla da se preventive radi pregledam i odradim sve briseve da vidim da li je sve ok,da li se kojim slucajem nesto treba leciti jer zelim da u skorije vreme pocnem da radim na drugoj bebi...njegov odgovor je bio U POSLEDNJIH 5 GODINA OD KAD JA RADIM OVDE VI STE PRVA OSBA KOJA JE SA TIM RAZLOGOM DOSLA,MNOGE DOLAZE ILI KAD IMAJU NEKE PROBLEME ILI KAD VEC OSTANU TRUDNE PA SE ONDA LECE... Ono sto zelim da kazem je da kod nas devojke i zene ne vode mnogo racuna o svom zdravlju,cekaju uvek sve u zadnji cas ,mnoge simptome sakrivaju i zanemaruju,a nisu svesne koje posledice mogu da budu... Meni Hvala Bogu je sve ok i mogu da pocnem polako da planiram bebicu... Isto tako kada kazu da svaka zena bar 2 puta treba da ode kod ginekologa to 2 puta je bas minimalno...najbolje je ici 4 puta,zima,prolece,leto i jesen...jer svaka od nas moze odvojiti pola sata za odlazak kod ginekologa... Zivot je jedan,iskoristite ga i umnozite ga...
|
|
|
|