Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Devojcice i dijademe 1.8.2011 21:13:09
|
|
|
|
isidora88
|
odvratno ne shvatam te lude roditelje koji se ponose time sto unistavaju decu
|
|
RE: Devojcice i dijademe 1.8.2011 21:27:14
|
|
|
|
Zell
|
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 1.8.2011 21:34:32
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Iza ovog svega stoje pedofili garant Ovo sam i ja pomislila. Možda i ne sto je iza toga, ali im se ovim samo potkrepljuje bolesni nagon.
|
|
RE: Devojcice i dijademe 1.8.2011 21:39:13
|
|
|
|
zivka
|
Meni je to bolesno! Te ludake treba poslati kod lekara!
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 7.8.2011 3:27:09
|
|
|
|
vukosava
|
Ugašena Fejsbuk strana desetogodišnje manekenke Tilen Blic klikni Majka desetogodišnje devojčice Tilen Lena Ros Blondo, koja je nedavno pozirala za francusko izdanje dečjeg „Voga“, ugasila je Fejsbuk stranu za fanove jer je, kako navodi, suočena s neverovatnim negodovanjem ljudi širom sveta. Desetogodišnji model na naslovnoj strani „Voga“ U poruci koju je ostavila pre gašenja strane Veronika Lubri, francuska glumica i TV prezenterka, na veoma lošem engleskom je napisala: „Pozdrav svima, ja sam mama male Tilen. Nešto je krenulo veoma naopako i suočeni smo s mnoštvom negativnih komentara koji dolaze od loših ljudi iz Sjedinjenih Država zbog slika koje je moja devojčica snimila za ‘Vog’ pre osam meseci. Moja ćerka ne zna ništa o svemu ovome i ja želim da je zaštitim po svaku cenu, jer je veoma mlada. Zato smo odlučili da stranu privremeno ugasimo. Znam da postoji mnogo dobrih ljudi koji je vole i svima vama šaljem veliki poljubac.“ Ona je ovu odluku donela usled velikog pritiska javnosti i mnogobrojnih kritika nakon modnog editorijala koji je nedavno objavljen, a u kojem desetogodišnja Tilen pozira u veoma izazovnim pozama, obučena kao odrasla žena. Na jednoj fotografiji, na kojoj nosi zlatnu haljinu s dubokim V izrazom, uslikana je tako da se vidi grudni deo i stomak. Ona na fotografijama nosi štikle, pući usta izazovno, a na nekim slikama leži u veoma provokativnim pozama na pokrivaču s tigrovim šarama. Sve ove slike bile bi primerene za manekenku koja je barem dva puta starija od male Tilen. Fejsbuk strana male Tilen imala je više od 700 fanova i uprkos otvorenoj podršci koju je i majci i ćerci pružilo uredništvo francuskog „Voga“, kao i dizajner odeće Tom Ford, slike su izazvale opštu osudu i zgražavanje. Tako su se oglasili i predstavnici Unije Majki: „Veoma smo zabrinuti zbog postojanja agencije koja na ovakav način zastupa decu modele, jer rukovodioci te kompanije očigledno ne razlikuju decu od odraslih.“
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 29.8.2011 17:29:23
|
|
|
|
maslackic
|
Boze,svaki put se iznerviram kad gledam,evo bas sad i idu na TLC ,ne znam ni sto gledam,kako bi sve ove zene ,koje lece svoje komplekse peko dece zadavila...ili jos bolje dala im ogledalo da se ogledaju i uplase malo jadne curice i ovi jadni decaci kojima lakiraju nokte...
|
|
RE: Devojcice i dijademe 2.9.2011 10:16:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Medi ima 4 godine i "veštačke" grudi! "Mala Medi Džekson tek što je izašla iz pelena, a već postaje žena. Brushalter sa umecima i C korpama, kao i jastučići na pozadini na četvorogodišnjoj devojčici izazavali su novi šok u emisiji “Devojčice i dijademe”. Pokušavajući da imitira Doli Parton devojčica je nastupila sa lažnim grudima i umecima na guzi. Nosila je Barbi pink kombinezon, a sa svim dodacima njeno mršavo telo je dobilo oblik odrasle žene. Mnogi su ostali šokirani pošto su videli kadrove izblajhane plavuše koja izgleda kao da je u kasnim 20-im. "Neki ljudi misle da je to preko svake granice, nama je to nešto što se događa, nešto normalno. Kada nosi lažne grudi i guzu, to je kao da dobija ekstra bonus", rekla je Lindi, mama male Medi. Stilista emisije Majkl But takođe misli da su preterali: "Nisam bio oduševljen garderobom sa grudima. Ona je jako mlada, ali nadam se da će kod sudija prevladati dobar ukus", izjavio je But. I Medina baka opravdava nastup svoje unuke. Ona kaže da novčana nagrada koju pobednice dobiju može da im obezbedi skupe škole i mnogo igračaka." Dokle višeee, amaaan?
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.9.2011 0:22:01
|
|
|
|
Cuftas
|
ja se stalno zalepim za TV i buljim u T&T i nerviram se, a ne promenim kanal!!! ne mogu da shvatim ludilo roditelja, a jos teze mi je kad gledam kako su neke od tih devojcica divna i talentovana deca, a majke ih vode pravo u ludilo
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.9.2011 0:26:25
|
|
|
|
degu
|
Ma bolesno skroz, leče svoje komplekse na deci Meni je najgore kad ih gledam, kako ih ranom zorom vuku sa viklerima, 3 kg šminke, a deca plaču jer im se jednostavno samo spava. I kako ta deca da nauče šta su prave vrednosti u životu? Deliće ljude na lepe i ružne i ništa drugo neće videti. Užas
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.9.2011 1:10:02
|
|
|
|
World
|
sreca pa nemam ovaj kanal...
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.9.2011 1:13:14
|
|
|
|
degu
|
Nemam ga više ni ja, to je bilo nekad davno kad sam imala kablovsku
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.9.2011 8:48:11
|
|
|
|
bea83
|
Svaki put kad naletim na ovu emisiju brže bolje promenim kanal da se ne bi ispovraćala ali nedovoljno brzo da ne bi primetila da su 90 % majki ovih devojčica ekstremno gojazne?!...kompleksi,kompleksi....treba ih sve zatvoriti i oduzeti im decu
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.9.2011 8:52:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Da...Bas smo prekljuce drugarica i ja komentarisale. Svinje jedne neugledne, pa bolje da sebe srede, ofarbaju, nasminkaju i uljude nego sto plastificiraju decu.
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 4.9.2011 17:59:07
|
|
|
|
zoća
|
vise mi je muka od ovih Amerikanaca i njihovih debilizama TLC cu ukinuti definitivno.
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 11:21:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Dokle bre!? KLIK
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 11:26:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Strašno. Only in America.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 12:08:02
|
|
|
|
red3lilu
|
Kakav je to zakon koji dozvoljava ovakvo uništavanje psihe kod male dece... bitno je da su oni "konzervativni" ... setila sam se šta je Vukosava pisala na temi Golišava deca pa ću je citirati jer ona živi u Americi .. IZVORNA PORUKA: vukosava Ja mislim da nije ovde pitanje stida nego pitanje borbe protiv pedofila, decu zasticuju tako sto ih sakrivaju. Nema ni toplesa. Mislim da je vise do konzervativnije sredine. Ovde neces videti (*)(*) ni na Tvu, ni na kiosku a kamoli na plazi. Pa sa tim ni golu decu. Mislim da je to vise zbog izopacenih ljudi a ne do decije razvojne psihologije. Ko štiti ove mališane??
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 12:13:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Taj američki zakon je baš dosta kontradiktoran-s jedne strane oduzmu decu roditeljima, jer su im se deca na leto golišava igrala, a u ovoj emisiji ima takvih teških boleština i zlostavljanja dece-stavljanjse sočiva, veštačkih trepavica, zuba i kose devojčicama od tri godine, potamnjivanje, dresura iliti kako oni kažu "koreografija" , urlanje na decu kad ne sarađuju ili pogreše... I to se sve pokazuje na svetskoj televiziji i svi to podržavaju Ja bih svim tim majkama oduzela decu za primer!!! Bolidi!
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 12:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: red3lilu Ko štiti ove mališane?? niko! ocigledno ni njihovi roditelji! grozno
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 13:08:21
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: Tash Dokle bre!? KLIK Oni su toliko bolesni da bi definitivno cika Boga trebao nesto da uradi po tom pitanju...
|
|
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 16:57:41
|
|
|
|
Figaro88
|
Ti roditelji lece komplekse na toj deci,99% njih je debelo i izgleda uzasno.Meni je sve ovo zalosno.......
|
|
RE: Devojcice i dijademe 3.8.2012 18:10:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman I Medina baka opravdava nastup svoje unuke. Ona kaže da novčana nagrada koju pobednice dobiju može da im obezbedi skupe škole i mnogo igračaka." A zašto te mame ne nađu stalan posao i preuzmu odgovornost o školovanju svoje dece na sebe?!?!?! Ja ne mogu da zamislim da Mihajla šetam kao mečku na kanapu pod izgovorom da on tako "zarađuje za svoje visoko školovanje" Deca treba da budu deca što duže, a ne da donose hleb na sto svojim lenjim i poremećenim roditeljima...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?