Anoniman -> RE: državno vs privatno zabavište (17.7.2009 12:44:23)
|
Nasa cerka ide u privatni vrtic. Jednako je udaljen kao i drzavni, kosta me neznatno vise, a nega-znanje-druzenje i ostalo sto dobija ne moze da se poredi!!! Prezadovoljna sam, krenula je sa 2 god. jos u pelenama, jedno od prvih pitanja je bilo "Da li da brisemo guzu vlaznim maramicama ili da je peremo, kako je navikla?" Mi mirno radimo, ona uziva sa vrsnjacima, i sjajno je sto su mesovite starosti jer se ni u parku ne igra samo i iskljucivo sa cetvorogodisnjacima, razvila je uz njih osecaj za bebe i kako se mora sa starijom decom, ko se slusa a kome se povladjuje.. Prezadovoljna sam, ona voli da ide, jedina bolest za godinu i po je bila varicela, kad su je svi imali, pa dobila i ja. Jedino nece da jede njihov rucak (iz LIDA), pa svakog dana spakujemo ribu/meso i salatu, pa kod kuce iza 17h rado pojede supu ili nesto kuvano, pa na igranjac... A sto se baba tice, nismo rodili dete da bi je babe cuvale. A da babe treba da gaje decu-radjale bi u tim godinama. Mogu da je pricuvaju, odu u setnju, pozoriste, park, ali ne da provodi svaki dan sa babama, nikako.
|
|
|
|